Kao što smo nedavno najavili, PC verzija WWE 2k16, hit nastavka 2k-ove wrestling simulacije, napokon je danas stigla na Steam. Ako ste čekali ovaj naslov od Oktobra prošle godine vaše strpljenje biće nagrađeno pre svega kompletnim DLC-om uračunatim u sada već nižu cenu od 49e. Tu su dve verzije Arnold Schwarzenegger u ulozi Terminatora koji gostuje u ovoj igri, kao i DLC paketi Legends i Future Stars pack koji donose preko 10 legendarnih i novih likova. U paketu je i nedavno objavljeni Hall of Fame Showcase mod koji uključuje prisećanje na sledeće legendarne mečeve:

  • “Macho Man” Randy Savage vs. Jake “The Snake” Roberts
  • Rikishi vs. The Rock
  • Alundra Blayze vs. Paige (Fantasy match)
  • Larry Zbyszko and Arn Anderson vs. Ricky “The Dragon” Steamboat and Dustin Rhodes
  • Tatsumi Fujinami vs. Ric Flair
  • The Bushwhackers (Butch Miller and Luke Williams) vs. The Natural Disasters (Typhoon and Earthquake)
  • The Outsiders (Kevin Nash and Scott Hall) vs. Harlem Heat (Booker T and Stevie Ray).

PC verzija takođe donosi i New Moves Pack za prošireni editor koji je dodat u 2k16 izdanju kao i mogućnost da sve likove otključate momentalno bez prelaska Showcase moda. Takođe za nestrpljive tu je i MyPlayer Kickstart opcija koja nudi boostovane statistike u modu karijere, što drastično olakšava dug put vašeg kreiranog kečera do Wrestlemania-e i ulaska u Hall of Fame.

Seth WWE

Povodom promocije PC verzije WWE zvezda i bivši šampion Seth Rollins izjavio je sledeće: “Ja sam pomalo WWE istoričar, i jedna od stvari koju volim u vezi WWE igara je što mogu da igram u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti WWE-a. Svake godine WWE 2k franšiza nam daje delić toga kroz DLC, bilo da su to velike WWE legende i rivalstva iz prošlosti ili upravo pristigle nove zvezde sa NXT-a. Ako nabavite WWE 2k16 na PC-u, dobijate sav taj sjajni DLC sadržaj praktično džabe, da dobro ste čuli DLC je džabe!” 

WWE 2k16 smo opisali detaljno u Okrobru, PC verzija igre je identična izdanju za nove konzole tako da kompletan opis možete pročitati ovde.