Stari neprijatelj Azeroth-a se vratio! Kraljevstva Horde i Alijanse će biti proždrana u plamenoj oluji Fel vatre! Od 30. avgusta carstva će se raspadati, heroji će se batrgati u samrtnom ropcu, a ceo svet će biti na korak od totalnog uništenja kada se konačno pojavi World of Warcraft: Legion – šesta Blizzard-ova ekspanzija za najpoznatiji MMO na Zemlji.

Branioci Alijanse i Horde se već sada mogu pripremiti za povratak demonske horde tako što će odraditi pre-purchase ekspanzije na www.wowlegion.com. Svi igrači koji obave pre-purchase dobijaju instant boost jednog heroja na level 100, kao i šansu da isprobaju novu klasu, Demon Hunter-a, pre nego što se ekspanzija pojavi u prodaji. Pored svega ovoga, pre-purchase vam daje i mnoštvo in-game bonusa za mnoge Blizzard igre. Illidari Felstalker mount i pet čekaju nove vlasnike u World of Warcraft-u, Felstalker mount dobijaju Heroes of the Storm igrači, transmog za helmet i krila su bonus za Diablo III igrače, a StarCraft II igrači dobijaju portret optočen Fel vatrom.

Legion nastavlja priču tamo gde je stala u Warlords of Draenor ekspanziji. Warlock Gul’dan, koji je izdao Orkove i služi Burning Legion-u, otpočinje invaziju epskih proporcija na Azeroth. Kako bi spasili svet od totalnog uništenja, heroji moraju razotkriti misterije mitskih Broken Isles-a, usavršiti kontrolu moćnih Artifact oružja, kao i sklopiti pakt sa osvetoljubivim učenicima strašnog Illidan Stormrage-a – Demon Hunter-ima.

World of Warcraft: Legion dolazi sa mnoštvom novog sadržaja poput:

  • Nova Hero klasa koja razbija neprijatelje u bliskoj borbi i ima sposobnost metamorfoze – Demon Hunter.
  • Artifact oružje – Klase će moći koristiti legendarno oružje u borbi protiv invazije zla, a pored toga će postojati mogućnost otključavanja novih sposobnosti kao i kastomizacija Artifact oružja.
  • Novi kontinent: Broken Isles – Igrači će biti u mogućnosti da otkriju sudbinu izgubljene night elf civilizacije, kao i da se sukobe sa fragmentima Emerald Nightmare-a.
  • Boost na level 100 – Budite spremni za borbu protiv Legije na vreme kada uradite pre-purchase ekspanzije.
  • Class Hall – Ujedinite sledbenike vašeg reda, uključujući i neke poznate Warcraft karaktere, koji će izvršavati vaša naređenja.
  • Nov PvP Honor sistem – Legija nam donosi nove moći karakteristične samo za PVP koje ćete koristiti da dominirate Arenu ili Battleground-ove.

Za više informacija o World of Warcraft: Legion, posetite www.wowlegion.com gde se možete prijaviti za predstojeći beta test. Vidimo se u beti uskoro!

Ukoliko vam fali Warlords of Draenor ekspanzija, ComputerLand proslavlja objavu datuma izlaska WoW Legion sa popustom na poslednji WoW dodatak koji sada možete kupiti za samo 1250din! Naš opis Warlords of Draenor ekspanzije možete pročitati ovde.