Američki studio poznat po avanturističkim igrama koje su zasnovane na sjajnim filmovima, serijama i stripovima, Telltale Games, najavio je nove sezone Batman, Walking Dead i The Wolf Among Us serijala.

Batman: The Enemy Within je novo ostvarenje sa ovim superherojem u glavnoj ulozi, podeljeno na pet epizoda. Nadovezuje se na prethodnu sezonu koja je završena prošlog decembra, a Telltale kaže da će odluke donete u prvoj sezoni imati uticaja i u The Enemy Within. Prva epizoda ‘The Enigma’ izlazi 8. avgusta za PlayStation 4, Xbox One, PC i Mac. Što se iz imena i može zaključiti, The Riddler se vraća u The Enemy Within a potvrđen je i Joker.

Nadamo se boljem konačnom proizvodu sa tehničke strane od prve Telltale Batman igre, koja je pored problema sa frejmrejtom imala i najgoru rezoluciju u aktuelnoj generaciji konzola (1600×766 na PS4, 1280×614 na Xbox One).

 

Najavljen je i rad na četvrtoj i poslednjoj sezoni čuvenog serijala koji je proslavio studio, Walking Dead. Treća sezona je uvela novog protagonistu ali u glavnoj ulozi u poslednjoj sezoni će ponovo biti Clementine. Očekuje se sledeće godine.

Konačno stiže i druga sezona The Wolf Among Us. Prva je izašla 2014. godine i bila je zasnovana na stripu ‘Fables’. Studio novu sezonu opisuje kao zaseban proizvod, odvojen od prve sezone. Ipak, glavni lik će ponovo biti Bigby. Druga sezona izlazi naredne godine.