Street Fighter V stigao nam je početkom godine u poprilično siromašnom izdanju, o čemu smo pisali u tadašnjem opisu. Nakon letnjeg update-a koji je doneo pravi story mod, sada nam je stigao i patch 1.09 koji je napokon zaokružuje ovaj work in progress naslov, sa par opcija koje smo očekivali i u prvoj verziji. Update je besplatan i donosi sledeće novine:

Urien

“Novi” karakter koga smo sreli u cinematic story modu, a i Street Fighteru III, Urien, podpredsednik Iluminatske organizacije sada je dodat kao playable lik. Vlasnici season passa ga dobijaju odmah dok će ostali moći da ga otključaju sa fight money ili pravim novcem.

urn08

Daily targets

Novi način da brže zaradite fight money za otključavanje svih dodatnih sadržaja biće različiti dnevni mini ciljevi. Nagrade variraju od 100 do 5000 fight money-a

VS CPU opicja

Neverovatno ali istinito, ova opcija je nedostajala u igri sve do sada. Običan trening protiv kompjutera do sada nije bio moguć u SFV da bi se sto veći fokus stavio na online okršaje. Ipak VS CPU opcija sada postoji i težina kompjuterskog protivnika može da se podešava… baš kao u svakoj mogućoj VS borilačkoj igri ikada izdatoj. CAPCOM, dobro ste se setili…

Alternativne boje za season pass vlasnike

Dodatnih sedam boja će postati automatski dostupno svim season pass vlasnicima, a svako ko kupi makar jedan premium kostim dobiće takođe dodatnih sedam  boja za džabe. Naravno premium kostimi zahtevaju fight money ili ponekada i isključivo prave pare čak i ukoliko posedujete season pass! Različitost košta!

Nove enviroment K.O animacije

Stage fatality anyone? Samo u SF fazonu to su smešne animacije kojih je i do sada bilo u igri par a sada ih skoro svaki stage ima.

bcf205691d9ad65a2956c7f4972a7b80

Pored svega toga naravno tu i dosta bugfixova, za kompletnu listu posetite Capcom-Unity.