Nakon što završite ili privedete kraju priču u Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, možete posetiti Coliseum na The Castle lokaciji i učestvovati u veoma izazovnim borbama. U snimku iznad pogledajte borbu sa finalnim “kraljem” Coliseuma, kao i finalni Team Battle za koji je potrebno sakupiti i izlevelovati dodatnu ekipu.

Nakon toga sledi Minamida Grand Prix turnir sa 6 robota od kojih svaki predstavlja finalnog bossa iz prethodnih 6 Yakuza igara (idu obrnutim redosledom). Posle turnira sledi prava finalna Team Battle borba sa Tetsu Amon-om i njegovim klanom robota, za ovu timsku borbu biće vam potreban all-star maksimalno nabudžen tim. I napokon, prava finalna i najteža borba u igri je naravno još jedan Amon, ovog puta Gai Amon koji će koristiti brojne gedžete a ima i health koji se stalno obnavlja. Da bi ste imali šansi protiv njega potrebno je maksimizovati napad i odbranu, kao i nabaviti najskuplje delove geara, i mnogo mnogo itema za obavljanje heat-a. Uživajte u videu i srećno!


EmuGlx recenziju Like a Dragon Gaiden možete pročitati ovde, a za našu kompletnu arhivu Yakuza sadržaja pogledajte sledeći link.