Iako neki Sekiro: Shadows Die Twice igrači mogu da pređu celu igru a da ih nijedan boss ne povredi (spojleri!), ogromna većina nas smrtnika je i dalje zauzeta učenjem taktika da se savlada običan kopljanik koji se pojavljuje u prvom satu igranja ove igre.

Ali ako ste počeli da igrate igru na PC-u i želite da iskoristite sve što Sekiro može da ponudi, legalno ili ne, imate sreće. Novi mod koji je nedavno izašao na online modding portalu NexusMods omogućava svim vlasnicima PC verzije ove igre da pristupe novim grafičkim podešavanjima (nove rezolucije, FOV, maksimalni frejmrejt…) kao i podešavanjima težine igre (brzina kretanja igrača, i brzina kretanja ostatka sveta). Ako ste se baš nameračili da pređete ovu igru a nemate dovoljno znanja i sreće da pređete neku tešku deonicu, ovaj mod vam može pomoći da usporite brzog boss-a i odstranite ga bez puno muke.

Punu verziju ovog moda možete pronaći na ovoj stranici, a Sekiro Shadows Die twice je već uveliko stigao u prodaju, oduševivši ne samo svetsku javnost već i nas. Naš pun opis ove igre možete pročitati ovde.