Drugo izdanje bajkerske igre koju je napravio studio Milestone proširuje poznat univerzum iz izdanja iz 2015-te godine i dostiže nove visine! Vodeći italijanski dizajnerski tim igara sa motociklima najavljuje Ride 2 koji predstavlja novo poglavlje u simulacijama vožnje motocikla sa novim mogućnostima za sve fanove ovog žanra.

Inovacije koje dolaze su pojačana interakcija između igrača i njihovih mašine koja je direktno integrisana u Career mode. Primarni cilj igre je nepromenjen, offline i online trke na motociklima vaših snova koji se mogu još detaljnije budžiti. Takođe povećan je i nivo kozmetičkih detalja koje možete menjati na svom vozaču. Vaše kolekcionarske nagone možete zadovoljiti sa još većim brojem motocikala koji su raspoređeni u tri nove klase: Two Strokes, Supermotards i Cafe Racers. Svojih skoro 200 tipova motocikala će te moći da vozite na još većem broju staza među kojima su Nürburgring, Nordschleife, Northwest 200. 

Na sve to programerski tim je uveo i nove modove igranja, socijalnu interakciju između igrača i nov i poboljšan AI. Takođe ni grafička poboljšanja nisu izostala kao ni poboljšanje same fizike u igri. Ride 2 će biti dostupan na PlayStation, Xbox One i PC platformama na jesen tekuće godine