U poslednjih par  godina, početak decembra je postalo doba kada igrači širom sveta mogu uživati u novoj rundi najava igara na dodali nagrada The Game Awards (8. decembra u 3 ujutru) kao i na početku konvencije PlayStation Experience koju za svoje fanove organizuje sam Sony. Ove godine očekujemo možda i najbolju TGA dodelu nagrada, a nadamo se da će i ceremonija otvaranja PlayStation Experience-a biti na nivou onih iz proteklih godina (podsetimo se, prošle godine šou je otvorio i zatvorio Naughty Dog sa demoom od Uncharted The Lost Legacy-a i prvim trejlerom za The Last of Us Part II).

PSX ceremonija će naravno imati prenos uživo na PlayStation-ovim YouTube i Twitch kanalima u subotu 9. decembra u 5 ujutru, a EmuGlx community će naravno propratiti ovaj bitan događaj na našem novom Discord chat serveru. Pridružite nam se!

PlayStation Experience 2017 neće naravno biti fokusiran samo na cermoniju otvaranja i veliku konvenciju gde će hiljade igrača moći da igraju najnovije igre, već će prvog dana (u subotu uveče po našem vremenu) biti i organizovano nekoliko zanimljivih prezentacija. Evo punog spiska:

  • Subota 9. Dec 20:00h – PlayStation VR Game Panel
  • Subota 9. Dec 21:30h – Media Molecule Presents Dreams
  • Subota 9. Dec 23:00h – IGN Ranks the Top 10 PlayStation Games of all Time
  • Nedelja 10. Dec 00:30h – Ghost of Tsushima: From Concept to Reveal
  • Nedelja 10. Dec 02:00h – Uncharted 10th Anniversary Celebration
  • Nedelja 10. Dec 03:30h – The Last of Us Part II: Meet the Cast