Posle dve runde prezentacije igre novinarima na E3 2019 i Gamescom 2019 konvencijama, najveći Poljski studio za razvoj video igara CD Projekt Red se najzad sprema da prikaže nove gameplay snimke igre Cyberpunk 2077 milionima fanova širom sveta.

Livestream igre će biti održan ovog petka 30. avgusta u 20h uveče na oficijelnim Twitch i Mixer profilima CD Projekt Red-a.

Video snimak će biti fokusiran na jednu misiju iz centralnog dela igre i prikazaće koje opcije igrač ima na raspolaganju ako napraviti dve totalno različite verzije glavnog junaka. Pošto je ovo velika RPG igra sa dosta gameplay sistema koji postaju dostupni u zavisnosti kako unapređujete svog lika, Cyberpunk 2077 definitivno cilja da postane pravi “nextgen” naslednik poznatih RPG franšiza koje su igračima davale veliku slobodu pri igranju (Deus Ex, Dishonored i sl).

Puna verzija igre Cyberpunk 2077 će stići u prodaju 16. aprila 2020. godine na PC, PS4 i Xbox One sistemima, a tokom godine će stići i na cloud streaming servis Google Stadia, učinivši je dostupnoj na skoro svakoj staroj PC konfiguraciji, televizoru ili podržanom mobilnom uređaju bez obzira na hardver samog uređaja.