Posle navale igara u oktobru i novembru, decembar će tradicionalno biti mesec sa samo nekoliko većih igara, dajući nam šansu da uživamo u igrama koje smo nabavili ove praznične sezone. Idemo redom…


Steep – (2. decembar, PC, PlayStation 4, Xbox One)

Ubisoft je u prošlosti sa vremenan a vreme bio voljan da napravi projekte koji bi zabavili fanove ekstremnih sportova, a njihov najnoviji pokušaj Steep cilja da zadovolji ljubitelje ekstremnih zimskih sportova.

steep-ncsa-og-image

Dead Rising 4 – (6. decembar, Windows 10, Xbox One)

Četvrta igra iz franšize Dead Rising se vraća svojim korenima i svom originalnim herojem, foto-novinarom i legendarnim ubicom zombija Frank West-om.

dr4

The Last Guardian (6. decembar, PlayStation 4)

Legendarni spiritualni naslednik kultnih igara ICO i Shadow of the Colossus će najzad stići u naše ruke, dajući nam šansu da se sami uverimo da li je direktor igre Famito Ueda napravio još jedno remek delo.

the-last-guardian-action-trailer

Space Hulk: Deathwing (9. decembar, PC)

U sumornoj tami daleke budućnosti postoji samo rat, a u najnovijiojWarhammer 40K igri Space Hulk: Deathwing postoje samo FPS okršaji. Verzije za konzole stižu početkom 2017. godine.

maxresdefault

Super Mario Run (15. decembar, iOS)

Prva ozbiljna mobilna igra od Nintenda će biti Mario “runner” platformer igra sa striktnom strukturom napredovanja kroz kratke nivoe. Android verzija stiže sledeće godine.

super-mario-run

The Walking Dead: A New Frontier (20. decembar, Windows, Mac, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android)

Treća sezona popularne point & click franšize nastavlja da prati patnju preživelih u zombi apokalipsi. Odluke igrača iz ranijih sezona će uticati na nove avanture Clementine.

twd3-art11