Danas, Ubisoft je najavio svog novog heroja za For Honor, Grifona. Spomenuti šampion će biti dostupan od 10 decembra sa lansiranjem nove 4-te sezone u četvrtoj godini koliko ovaj naslov postoji. Grifon će biti drugi heroj koji se pojavljuje u ovoj godini što će dovesti konačni broj šampiona na 28 kroz sve 4 frakcije.

Prethodno poznat kao Holden Kros, Grifon je bio veliki ratnik reda Lawbringer-sa koji su se borili rame uz rame sa Apolionom u Black Legion-u. Posle njene smrti odbio je službu u Black Legion-u i pridružio se bandi plaćenika u putovanju po svetu učeći nove borbene tehnike. Naoružan svojom vernom srednjevekovnom štanglom po imenu Bardiche, Grifon je tu da vodi pokret otpora do pobede protiv Order of Horkos-a

Počevši od 10.12.2020, moći ćete da kupite Grifona za 7.99 evra i u paketu su uključeni pored heroja i ekskluzivni ornament, Elitni skin, tri sanduka i 7 dana Champion statusa. Takođe ako imate dovoljno “nagrindane” in game valute moći ćete da ga pazarite za 15.000 steel-a.

Ekskluzivni detalji za zainteresovane će biti otkriveni na Warrior’s Den strimu 03.12.2020