Popularna survival horor online igra Dead by Daylight sa asimetričnim elementima (jedan negativac i četiri igrača koja moraju da prežive do zore) iz Kanadskog studija Behaviour Interactive i dalje posle skoro sedam godina na tržištu i dalje odbija da popustane u svojoj popularnosti. Od njene premijere sredinom 2016. godine ova igra danas omogućava igračima da zaigraju ne samo kao jedan od više dvadeset originalnih likova, već i mnogih popularnih karaktera iz filmskih i gaming franšiza kao što su Evil Dead, Halloween, Stranger Things, Silent Hill, Resident Evil i drugi.

Najnoviji karakter koji će se pridružiti postavi igre je ni manje ni više nego Holivudski veteran i dobitnik Oskara za najbolju glumu Nicholas Cage, koji nas je svojim ekscentričnim ulogama zabavljao 40 godina. Ovih dana on je pokazao svoje krvoločne zube u komičnoj ulozi grofa Drakule u akcionoj komediji Renfield.

Više detalja o ovom interesantnom DLC-u će biti objavljeno 5. jula tokom oficijelnog livestream-a koji će proslaviti sedam godina rada igre Dead by Daylight.