Za svega nedelju dana stiže nam Uncharted: The Nathan Drake Collection. Provereni studio Bluepoint Games u ovoj kolekciji okupio je originalnu Uncharted trilogiju, i prilagodio je PlayStation 4 konzolama. Među mnogobrojnim izmenama, izdvajamo sledeće: 1080p rezolucija u 60 frejmova po sekundi, poboljšane teksture i modeli, kao i sistem nišanjenja koji je iz Uncharted 2 primenjen i u prvom i trećem delu.

Ukoliko ste propustili da odigrate originalne Uncharted igre na PlayStation 3 konzolama, sada to možete uraditi na nextgen hardveru, u modernizovanoj formi. Za neodlučne, na PSN servisu dostupan je i besplatan Uncharted 2 demo, koji igračima predstavlja odlični nivo smešten u ratom uništenom Nepalu.

 

Ako ste propustili da igrate Uncharted franšizu na PS3 konzoli, sada to možete uraditi na nextgen hardveru u dosta lepšoj formi. A ako želite pre kupovine da se uverite lično u stanje ovog porta, besplatni Uncharted 2 demo je sada dostupan na PSN-u i u njemu možete odigrati odlični “Warzone” nivo smešten u Nepalu.