Iako je Gran Turismo Sport već narastao do igre koja se više ne može ignorisati, developeri iz tima Polyphony Digital ne prestaju da u nju dodaju besplatne dodatke kao što su nova SP takmičenja, novi automobili, staze, finalna doterivanja rada fizike i sportskih pravila igre. Na trenutno aktivnom FIA turniru u kojem su se sukobili najtalentovaniji vozači GT Sporta iz celog sveta smo saznali da će ova igra uskoro dobiti podršku za mod vožnje koji smo dugo čekali – vožnja po kiši!

Kišna vožnja je najveći test svakog ozbiljnog vozača, a do sada Gran Turismo igre su ovaj mod vožnje podržavali u relativno blagoj formi (bez puno dinamičnih elemenata koji bi pojačali/smanjili intenzitet kiše), ali svaki put je fizika vožnje bila stavljena na prvo mesto.

Dodavanje moda za vožnju po mokrim stazama u GT Sport igri je za sada prikazano kao rani mod koji je i dalje u razvoju, i igrači još uvek ne znaju kada će ovaj update biti pušten na konzole širom sveta. Sve što za sada možemo videti je da je vizuelni element ovog moda itekako impresivan.