Posle nekoliko godina rada, developeri iz studija Crystal Dynamics, Eidos Montreal i Nixxes su najzad priveli kraju rad na dugo čekanoj visokobudžetnoj Avengers igri!

Marvel’s Avengers će biti akciona avantura iz trećeg lica koja će promovisati veliku i pažljivo sklopljenu centralnu kampanju koja će se igrati solo ili u kooperativi sa prijateljima, ali content u koji Square i Eidos polažu najveće nade je endgame content u kojem će timovi od 4 igrača moći da igraju širok spektar misija tokom meseci i godina posle premijere igre. U maniru popularnih “living” igara kao što su Destiny i The Division, Marvel’s Avengers će redovno biti unapređivan sa dodanim besplatnim zonama za igranje i herojima.

Prvi pogled na ovu igru nam je ulio nadu da će ova igra itekako imati potencijal da nas zabavi ne samo tokom centralne kampanje koja je okupila pet najvećih Avengers junaka (Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Black Widow i naravno Iron Man), već i tokom stotina sati istraživanja dostupnih regija planete Zemlje koja se nalazi  na ivici uništenja.

Marvel’s Avengers stiže u prodaju 15. maja 2020. godine na PC, PS4, Xbox One i Google Stadia sistemima.