Svima nama omiljeni torbar Crash Bandicoot se vratio! Došao je poboljšan, našminkan, nabildovan i spreman za đuskanje u novoj kompilaciji pod imenom Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Prikazan po prvi put na Sony-jevoj konferenciji u Anahajmu, omogućiće igračima da se vrte, skaču i trče dok se hvataju u koštac sa epskim izazovima i avanturama iz sve tri Crash igre koje su započele platformsko ludilo. U pitanju su: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped.

Razvojni tim Vicarious Visions prerađuje Crash-a od glave do pete za Playstation 4 sa potpuno novim osvetljenjem, animacijama, okruženjima i novim sinematicima u fenomenalnoj N. Hanced Fur-K tehnologiji i u PS4 Pro HD varijanti. Stari i novi fanovi će uživati kada vide ikonu platformskog žanra 90-ih kao nikada pre u ovoj remasterovanoj kolekciji.

crash-remaster

Sve igre u ovoj kompilaciji podržavaju oba analoga sticka na PS4 kontroleru, kao i sjedinjeni sistem čuvanja pozicija da bi i novi fanovi mogli da uživaju. Dodatak svemu pored poboljšanih bonus nivoa bice tu i skroz novi bonus nivoi kao i time triali za najveštije igrače. Activison i Vicarious Visions su uključili u igre i potpuno remasterovani soundtrack i skroz novo snimljene dijaloge gde su glasove dali veterani iz starih igara kao što su Jess Harnell i Lex Lang.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nam stiže iduće godine a već sada je dostupan za preorder širom sveta za PS4 i PS4 Pro platforme.