Neko je nekada rekao da je Switch odlična konzola za stare portove, a 2K Games nam upravo to, još jednom, potvrđuje. Već ranije spekulisane kolekcije igara su od danas dostupne na Switch konzoli, a vlasnici istih će uživati u poprilično dosta sadržaja za “on-the-go” igranje kao nikada do sada.

2K Games je danas izbacio sledeće naslove za Nintendo Switch:

Bioshock: The Collection – Sadrži remasterovane verzije keca i dvojke kao i kompletnu ediciju trojke. Bioshock je jedna od najboljih serijala sa prošle generacije konzola, i da, ovo je možda šesto reizdanje, ali to ne osporava kvalitet ovih igara. Čak i za one koji su igrali ovo na starim konzolama, ili možda na PS4 ili Xbox One, igranje u pokretu ove franšize je jednostavno fantastično.

XCOM 2 Collection – Još jedna igara koja je prosto savršena za Switch konzolu. Pored Civilization VI koji se pojavio na Switchu pre par meseci, ovo je potencijalno čak i bolja adaptacija za portabilnu konzolu kao i touch konztole. Ova kolekcija sadrži XCOM 2 igru kao i War of the Chosen ekspanziju.

Borderlands: Legendary Collection – Ovo je još jedna franšiza, iliti deo franšize koji je imao najviše reinkarnacija na najvećem broju platformi, a da nam je došao iz 2K Games-a. Bilo kako bilo, za sve ljubitelje ove RPG pucačine, ovo je savršeni način da igraju svoju igru gde god da se nalaze. Ova kolekcija sadrži Borderlands GOTY Edition, Borderlands 2 i Borderlands: The Pre-sequel. Najbolje od svega je što igra podržava ad hoc i klasičan multiplayer, tako da možete igrati sa prijateljima gde god da se vi ili oni nalaze.

Sve igre se mogu kupiti po ceni od 49.99€ ili ekvivalentnoj ceni u lokalnoj valuti. Igre možete naći na eShopu kao i kod zvaničnih prodavaca.