Developeri Terrarie, programerska kuća Re-Logic su objavili da su do sada prodali više od 20 miliona kopija ove sandbox igre!

Tim odgovoran za ovu igru je poslao jednu veliku zahvalnicu svim svojim obožavaocima tj. igračima koji su sve to učinili mogućim i koju su pratili igru od samog početka. “Bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo zajedno bili sa svima vama na ovom putu i nadamo se da vaša podrška u daljim poslovnim uspesima neće izostati” – izjavili su ljudi iz kompanije Re-Logic. “Terraria je franšiza koja ima još puno životne energije u sebi i jedva čekamo da sa vama podelimo planove u vezi nje tokom nadolazećih meseci”.

Re-Logic je takođe zahvalio svojim partnerima kao i izdavaču 505 Games koji je pomogao da Terraria dođe na konzole i mobilne uređaje. Engine Software se brinuo za portove na konzolama dok se Codeglue brinuo za prebacivanje igre na mobilne uređaje. Od kada je izašla na PC-ju, Terraria je portovana na skoro svaku moguću platformu koja postoji.

Update 1.3 za konzole uskoro stiže a odmah iza njega isti update stiže i na mobilne platforme. Uz sve ovo Re-Logic će uskoro objaviti i nove informacije u vezi svog projekta Terraria: Otherworld. Poslednje što smo čuli je bilo u julu prošle godine kada su programeri iz Re-Logic-a rekli da Otherworld zahteva dosta rada, čak i rework na određenim mestima zbog koncepta koji tada nije funkcionisao kako su oni zamislili.