Proteklih nekoliko godina smo propuštali promocije EA igara u Beogradu i generalno Srbiji. Za to jednostavno nikoga ne možemo određeno da krivimo jer tržište nam je takvo kakvo je. Od kada je distribuciju EA igara preuzeo ComputerLand, odmah na početku su nam obećali da će svaki veći, da ne kažemo popularni naslov kod nas imati promociju kakvu dolikuje.

Kao prolog ove igračke sezone uvek nastupa FIFA sa svojim kasnim septembarskim izlaskom, tako da ni ova godina nije bila izuzetak. ComputerLand je, naravno, iskoristio prvu priliku da nam predstavi novi naslov ove franšize koja traje više od dvadeset godina. Ovaj put su bila i par iznenađenja, ne tako standardna za ovaj tip promocije.

fifa-12

Proteklih godinu dana smo navikli da nas ComputerLand prijatno iznenađuje maštovitim prezentacijama i promocijama. Da se samo prisetimo, tu je bio fantastični Paintball događaj, LaserTag, dve odlične promocije u Vinariji Pećina za Dark Souls 3 launch i nedavna ponoćna prodaja World of Warcraft Legion naslova. Vremenom su ljudi iz ComputerLand shvatili da je nekada dobro da izađemo iz naše konfortne zone igraonica i kompjutera i ponudili nam totalno novo iskustvo, nalik promocijama koje možemo videti širom sveta. Naravno, spremili su nam nešto specijalno i ovaj put.

FIFA 17 promocija pod okriljem ComputerLanda se održala u Shopping Centru Ušće, tik ispred Sport Vision radnje na prvom spratu u društvu specijalnih gosta. Svako ko je bio u mogućnosti da poseti i proba novo ostvarenje EA Gamesa je mogao da proćaska i sa igračima Partizana – Dušana Vlahovića, Marka Jevtovića i Marka Jovičića a tu je bio i živa legenda kluba kao i srpskog fudbala – Saša Ilić. Svi posetioci su mogli da imaju tu čast da se slikaju sa mladim zvezdama partizana a i da se oprobaju u FIFA 17 igri sa njima i par iskusnih igrača koji su posetili ovaj događaj. Naravno ComputerLand nije ostao dužan svim posetiocima te je na raspolaganju bio ketering kao i stanradno osveženje za sve. Ovo je jedna od najdužih promocija koja je bila organizovana od strane ComputerLanda gde su posetioci mogli da uživaju, potraže informacije o novoj FIFA 17 igri i besplatno je probaju od deset časova pre podne do deset uveče.

fifa-11

Prvi utisci su i više nego pozitivni, FIFA 17 neće razočarati ni ove godine, a ComputerLand nam je ulepšao i ovaj izlazak a naš pun opis igre možete očekivati na našem sajtu u narednih par dana. To tada budite uz nas i posetite neku od otvorenih promocija koju održava ComputerLand, verujte nećete se pokajati!

FIFA 17 je u prodaji od 29. Septembra u svim maloprodajnim radnjama ComputerLand Games-a a i šire!