Svet filmova ovih nedelja ima veliki broj dešavanja zbog veoma problematičnog koronaviusa koji je uspeo da zezne sve moguće sfere života, od sportova pa nadalje. Mnogi filmovi koji su ili trebali da izađu poput Black Widow i Mulan su odloženi, ili oni čija su snimanja prekinuta kao The Batman i Matrix 4 će morati još dugo da sačekaju svoje bioskopske premijere.

Ipak Disney i dalje ne paniči te su potvrdili da snimanje za treći Spider-Man film sa Tom Hollandom ipak počinje u Junu, a sam protagonista filma je rekao da nas čeka neverovatna priča i radnja koja će nas oduševiti. Za sada ništa se ne zna o ostalim učesnicima filma, najviše vezano za negativce, ali iz nekih ranijih intervjua možemo da pretpostavimo da nas čeka nešto vezano za Sinister Six priču, što je velika želja Sonija još od Andrew Garfield dana u crvenom kostimu.

Sa druge strane, DC-ijeva “zlatna guska” za ovu godinu Wonder Woman 1984 bi mogla doživeti istu sudbinu kao njena partnerka iz Marvela Black Widow. Warner Bros i dalje veruje da će ova pandemija stati do početka Juna kada ovaj film izlazi, a neki spekulišu da bi jedino film mogao da se pomeri pred kraj Juna ili u sredinu Jula, jer oni nikako ne žele da ovo guraju u 2021, s obzirom da tada rade na nekim drugim projektima. Gal Gadot za sada nije rekla mnogo vezano za budućnost ovog filma u trenutnoj godini.


Da li će se najsnažnija žena u DC univerzumu izboriti sa virusom i uspeti da zasija na platnu ostaje da vidimo, a vi vaše mišljenje ostavite u komentarima.