Polyphony Digital je sa Gran Turismo Sport-om uspeo da napravi odličan proizvod za sve fanove fer online okršaja, ali prva verzija predstavlja samo temelj na kojoj će se dalje razijati mnogo veća igra. Za početak, ljubitelji GT Sport-a će već danas (27. novembra) moći da se oprobaju sa tri nova automobila, novim Scapes pozadinama, novima alatima za Livery editor kao i mogućnošću da se sadašnja singleplayer kampanja (tj njeni raznorazni testovi i trke) mogu voziti i kada je konzola u offline stanju.

Još veće promene stižu u decembru. Tada će GT Sport dobiti ne samo 12 novih automobila iz svih klasa, već će se singleplayer sekcija obogatiti punokrvnim GT League modom koji donosi offline kampanju kakvu igrači GT franšize pamte iz ranijih igara. Vožnja kroz raznorazne lige, endurance trke i sakupljanje pehara na putu do finalne pobede.

Studio neće prestati sa radom na ovom naslovu ni posle decembra, do kraja marta sledeće godine planiraju da igra dobije oko 50 novih automobila. Nakon marta, možemo očekivati i dolazak prvih dodatnih staza za vožnju. Sve spomenuto će doći kroz besplatne patcheve koji će sigurno obradovati GT Sport igrače, i omogućiti ovom naslovu da još dugo ostane u žiži popularnosti.