Ubisoft je juče otkrio planove za period nakon objavljivanja The Division-a, uključujući i sadržaj Season Pass-a. Kako je u suštini open world RPG pitanju, igra je dizajnirana da obezbedi iskustvo maksimalnog nivoa i zadrži igrače zabavljenim i nakon završetka glavne priče. Razvojni tim ima kompletan plan kako da nakon izlaska igre zadrži iskustvo sveže za sve igrače, uključujući i nekoliko besplatnih update-ova, nove mogućnosti i funkcionalnost, kao i tri velika glavna proširenja.

Besplatni update-ovi koji će biti pušteni za sve igrače će dodati nove načine igre kao što su izazovne operacije fokusirane na grupni način igranja koji će testirati kooperativne veštine kod igrača i ponuditi im unikatne nagrade. Tri plaćena DLC proširenja koja su uključena u Season Pass biće objavljivana periodično tokom tekuće godine. Svako od tih proširenja dograđivaće The Division i nastavljati put vašeg agenta, kroz nove sadržaje, opremu, i načine igranja, dok se borite da osvojite nazad New York.

I ekspanzija: Underground
Ova prva velika ekspanzija otvara novu teritoriju igračima – neistražena podzemlja Njujorka, za do 3 igrača u intenzivnoj co-op akciji.

II ekspanzija: Survival
U ovoj ekspanziji, kompletna mapa se pretvara u Dark Zone za hardcore multiplayer iskustvo. Više informacija uskoro.

III ekspanzija: Last Stand
Za sada nema informacija.

Na samom izlasku igre igrači koji odmah uplate Season Pass će takođe dobiti specijalno sidearm oružije, ekskluzivnu skraćenu sačmaru, idealnu za pravljenje štete sa male razdaljine. Takođe kao bonus za Season Pass vlasnike tu je i specijalna odeća kao i skinovi za oružje, kao i pristup mesečnim benefitima u vidu dodatnih sadržaja i specijalnih eventova. The Season Pass je uključen u Gold Edition i Sleeper Agent izdanje igre.

Beta verzija The Divisiona dostupna je od pre neki dan za sve aktuelne sisteme – Xbox One, PS4 i PC, a ako se do sada niste prijavili posetite sledeći link www.thedivisiongame.com/beta

Naše utiske iz bete čitaćete uskoro na EmuGlx main page-u, a finalna verzija igre dolazi na spomenute sisteme, na dan žena, 8. marta.