Prva Rainbow Six Siege Pro League se bliži kraju. Danas (22. April) se odigravaju poslednji finalni mečevi na Xbox One konzoli na PAX East konferenciji, dok će PC finale biti održano u Kelnu sedmog maja. Svi finalni timovi se bore za nagradu od pedeset hiljada dolara. Ukoliko se odlučite da podržite jedan od timova koji se takmiče u finalu i kupite njihov skin za vaše omiljeno oružje u igri, 30% profita ide direktno timovima koji se takmiče u prvoj sezoni! Jako lep potez Ubisofta i podrška gaming zajednice!

Posle fantastičnog prijema zajednice, ESL, Ubisoft i Xbox su odlučili da nastave saradnju i za Season Two popularne R6 Siege taktičke multiplayer pucačine. Druga sezona će početi već 30. maja i timovi iz Evrope i Severne Amerike će se boriti za nagradni fond od 150.000 američkih dolara. Svi detalji oko kvalifikacija, takmičenju i kako se prijaviti možete naći na www.rainbow6.com/proleague. Ukoliko mislite da imate dovoljno dobar tim, zašto ne pokušate da unovčite vaše reflekse i znanje!

Još jedna vest za Rainbow Six Siege nas očekuje večeras, a to su detalji oko novog DLCa koji bi trebao da se ubrzo pojavi na PCu i konzolama. Kao i do sada, sve informacije vezane za R6 ćete naći na našem sajtu.

Ukolko već ne pratite, požurite na www.twitch.tv/rainbow6 i odgledajte američko finale na Xbox One konzoli! Ako već čekate početak sledećeg meča, bacite pogled na naš opis Rainbow Six Siege igre na ovom linku!