Posle uspešnog rada na igrama Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mandind Divided i Shadow of the Tomb Raider, talentovani tim iz Eidos Montreala je izgleda spreman da se pridruži svojoj braći iz Crystal Dynamics-a i napravi veliku igru fokusitanu na avanture Marvelovih stripskih junaka.

Sudeći po glasinama koje su krenule da kruže internetom ovih dana, njihova nova igra će pratiti intergalaktički tim boraca za pravdu Guardians of the Galaxy koji je postao opštepoznat sa njihovih nekoliko avantura u dva istoimena Marvelova Holivudska filma i pojavljivanjem u dva zadnja Avengers crossovera. Sam tip igre je takođe nepoznat, ali najverovatnije će biti singleplayer, coop ili online-fokusirana akcija iz trećeg lica. Posle izlaska glasina, postojanje igre je potvrdio gaming novinar Jason Schrier koji je odavno postao poznat po njegovim dubokim konekcijama sa mnogim razvojnim timovima video igara širom sveta.

Square Enix je potvrdio da će nova igra Eidos Montreala biti predstavljena na ovogodišnjem digitalnom E3 2021 sajmu video igara, tokom prezentacije koja počinje u nedelju 13. juna u 21:15 po našem vremenu.