Pola godine posle prve najave spiritualnog naslednika Batman Arkham franšize će ipak ostati u rerni malo duže. Napravljena od strane talentovanog studija WB Games Montreal, ova velika open world akciona igra će igračima dati šansu da povrate kontrolu nad Gothamom posle smrti Bruce Wayne-a, ili solo ili uz pomoć coop partnera. Znači blaga evolucija stare Arkham formule, i nadamo se jedna od igara koja će nam ponovo prikazati odličan superherojski gameplay na koji smo navikli od Rocksteady-a.

Umesto da izađe u prodaju tokom ove godine, Warner Bros. Interactive Entertainment je potvrdio da će igra kasniti i izaći tek tokom 2022. godine. Odlaganje je naravno opravdano željom developera da doteraju igru u stanje koje će zadovoljiti milione fanova Batman igara širom sveta.

Gotham Knights cilja da izađe na PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S sistemima, a pored ove igre sledeće godine takođe bi trebali dobiti i Suicide Squad: Kill the Justice League koji pravi studio Rocksteady Entertainment.