Pored nove World of Warcraft ekspanzije i velike premijere četvrte Diablo igre, Blizzard je svojim fanovima takođe predstavio planove oko punokrvnog nastavka timske FPS igre Overwatch.

Iako će se prodavati kao da je nova igra, Overwatch 2 će u staru predstavljati veoma ambiciozno proširenje originala koje će pomeriti radnju ovog zanimljivog sveta unapred, ponuditi nam malo starije verzije likova (i nove), prerađene vezije mapa kao i nove arene i modove igranja. Da bi očuvali kontinuitet i eSports popularnost originala, sve stare mape i likovi će i dalje ostati dostupni. Najveći dodatak u nastavku će biti PvE mod, kao i mogućnost da level-up-ujete svoje heroje i gradite ih sa fokusom na gameplay sisteme koji vama odgovaraju.

Iako je Overwatch 2 ponuđen za igranje svim posetiocima Blizzcon 2019 konvencije (novi multiplayer mod “Push” kao i PvE misija smeštena u Rio de Janeiro-u), developeri iz Blizzard-a za sada nisu spremni da objave kada će ova igra stići u prodaju. Za sada je najavljena za PC, PS4 i Xbox One sisteme.