2K Games divizija izdavača Take Two je imala nameru da tokom ovogodišnjeg E3-a koji počinje za svega par dana javnosti premijerno predstavi četiri nova naslova. Kao što se to često dešava, listu ovih igara je potvrdio Bloomberg novinar Jason Schrier koji već godinama održava komunikaciju sa mnobobrojnim izvorima unutar svih velikih timova za razvoj video igara.

Evo punog spiska:

  • NBA 2K22 je naravno prisutan, na omotu obične ili deluxe verzije igre će biti bivši NBA pro igrač Dirk Novitski.
  • Codename Dafodil je spin-off Borderlans franšize koji će pratiti avanture manične klinke Tiny Tina. Igru naravno razvija Gearbox a finalno ime će verovatno biti “Tiny Tina’s Wonderlands“.
  • Codename CODA je nova potezna RPG igra studija Firaxis, koji će umesto XCOM franšize biti fokusirana na Mavelove stripske heroje.
  • I za kraj, studio Hangar 13 (Mafia III, Mafia: Definitive Edition) radi na novoj open world akcionoj igri pod radnim imenom Codename Volt koja je opisana kao miks Cthulhu-a i Saints Row-a.

I dalje nema nikakvih naznaka kada će Take Two i 2K Games javnosti predstaviti novu Bioshock igru za koju se sumnja da je odavno u izgradnji.