Disney Interactive je najavio danas da će u sledećoj verziji njihove popularne video igre sa pravim figuricama – Disney Infinity, pored diznijevih junaka i marvelovih super heroja po prvi put dodati i likove iz Star Wars univerzuma! Disney Infinity 3.0 biće najnovije izdanje hit serijala koji kombinuje video igru sa figuricama na veoma unikatan način, a verzija koja će sadržati Star Wars likove kao i nove marvelove heroje iz filma Avengers 2: Age of Ultron, stićiće nam na jesen ove godine.

– Imaćemo tri play seta zasnovana na Star Warsu, prvi će pratiti likove i događaje iz Epizoda I-III, dok će drugi set pokrivati originalnu trilogiju od Epizode IV do VI. Treći set pojaviće se na zimu i biće zasnovan na najnovijem Star Wars filmu – Force Awakens.
– Toy Box mod biće unapređen sa dve nove multiplayer igre, Toy Box Speedway (karting) i Toy Box Takeover (akciona-avantura)
– Još novih figura iz Disney univerzuma biće dodato kao što su legendarni Mickey i Minnie Mouse, Sam Flynn i Quorra iz Tron Legacy filma, Mulan i Olaf i mnogi drugi…
– Disney Infinity 3.0 sadržaće i skroz novi 3D Toy Box Hub iz koga će igračima biti lakše da izaberu aktivnosti kao što su platformerske akcije, trkanje ili simulacije farminga.

Najnoviju verziju Infinity-a razvija Avalanche Software u saradnji sa Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo i United Front Games, a kada igra i figurice budu spremni za prodaju na jesen pojaviće se na PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC-u, Wii U kao i na iOS i Android tabletima.  Za više informacija posetite www.disney.com/Infinity kao i www.youtube.com/disneyinfinity a od nas očekujte detaljni test opis kada se Infinity 3.0 pojavi i u našim krajevima u maloprodaji u ComputerLandu.

CL