Startujte svoje motore jer stigli su nam SuperChargeri! Najpopularniji serijal igara za mlađe igrače, Skylanders, postaje bogatiji za još jednu ekspanziju. SuperChargers nam je stigao 25. septembra i donosi akciju na zemlji, moru i vazduhu sa SuperChargerima koji pored uobičajenog SkyLanders izvođenja uvodi i vozila. Sada na potpuno novi način možemo da iskusimo magiju Skyland sveta, po prvi put klinci će moći da istražuju planinske terene, dubine mora, kao i nebo Skylanda koristeći nova neverovatno detaljna vozila, kako u igri tako i u stvarnosti jer figurice vozila imaju pokretne delove!

Skylanders: SuperChargers je visoko oktanska akciona avantura puna jurcanja po putevima Skylanda, borbe sa vozilima, trka rekama kao i borbi u vazduhu prepunih suludih manevara. Pored mogućnosti da se figurice vozila preko Portal of Power-a ubace u igru, novi Skylanderi donose po prvi put i dva Nintendo lika – Donkey Konga i Bowsera, kao gostujuće likove u Skyland svetu sve sa svojim prepoznatljivim vozilima i mogućnostima. Nintendo likovi biće ekskluzivni samo na Wii U konzoli kao i u Wii i 3DS verzijama. Skylanders SuperChargers u svim verzijama donose 20 novih SuperCharger likova kao i 20 vozila, naravno uz podršku za 300+ Skylander figurica iz prethodnih igara, omogućavajući svim starim likovima da sada upravljaju vozilima takođe.

Priča igre prati Kaosov poslednji pokušaj da zavlada Skylands-om. Kaos će ovog puta osloboditi najzlokobnije oružje do sada viđeno: “Doomstation of Ultimate Doomstruction”, koje bi moglo da pojede samo nebo! Srećom, Gospodar Eon je prepoznao upozoravajuće znake i okupio specijalan tim Skylanders-a kako bi upravljali flotom na kopnu, nebu i vodi i zaustavili Kaosov plan totalne destrukcije.

Kao i do sada, starter pack je dostupan za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii U i Nintendo Wii sisteme, a podrška za Apple uređaje stiže kasnije u oktobru. Ako ste fan Skylandera ili pak vaša deca, znate šta vam je činiti… pravac ComputerLand po igru i nove figurice!