Borbe sa invazijom zombija nisu ništa novo u video igrama, zapravo ima ih toliko da pomalo postaju i dosadne u poslednje vreme, ali ponekada neka sveža ideja uspeva da i taj prežvakani koncept učini ponovo zabavnim. U DEADline-u niste samo usamljeni lik koji preživljava još jednu zombi apokalipsu, već ste član elitne vojne jedine, i imaćete priliku da koristite prave vojne taktike protiv hordi bezumnih izjedača mozgova.

Breach & Clear: DEADline savršeno uklapa elemente istraživanja iz ptičije perspektive sa twin stick shooter mehanikom, a tu je i modifikovanje oružija, lootovanje u RPG fazonu, upgradovanje i levelovanje glavnog lika kao i mnogo složenih taktika za rešavanje zombie napasti. DEADline sadrži i novi robusni kooperativni mod, koji je dodat nakon predloga fanova za vreme Early Access faze, tako da eliminacija zombie parazita nikada nije bila toliko zabavna u društvu!

Nakon što vas igra baci u urbanu pustinju imaćete samo jednu misiju – da se povežete sa vašim odredom, počistite izvor virusa i izvučete se živi. Usput ćete imati zadatke koji će uključivati neutralizaciju inficiranih kao i vođenje vaše ekipe kroz komplikovane zone sa veoma ograničenim resursima. Mudrim kombinacijama onoga što ćete pronalaziti pravićete brutalna oružija sa kojima ćete na razne kreativne načine reštavati gomile zombija. Razvijanje vešeg odreda i njihovih veština, kao i mnoštva taktičkih talenta, biće vaš prioritet u napetom okruženju prepunom hordi zombija pa i preživelih ljudi koje je briga samo za sebe.

DEADline sadrži sate misija koje možete igrati ponovo u mnogim dinamičnim okruženjima, tako da ni jedan prelazak neće biti isti – što će vas terati da se igri vraćate mnogo puta. Mighty Rabbit Studios i Gun Media, u asocijaciji sa Gambitious Digital Entertainment, pustili su horde zombija na nas ove nedelje a ako se do 27. jula odlučite da se upustite u borbu sa zombijima, ovaj naslov je na popustu od 33% na STEAM-u.