ARHIVA Novembar 1999

UPOZORENJE: ucitavanje ove strane moze da potraje.... (molimo za MALO strpljenja)
Kako je ovo arhiva iz 1999 kada je bila aktuelna prva verzija Emulation Galaxy-a vecina linkova vise ne radi jer su sadrzaji i struktura menjani mnogo puta kasnije.  Sve vesti i linkovi su ostavljeni u originalu, u formatu arhive drugog Emulation Galaxy-a.

Game Music by Nick4life 28.11.1999. 

Ovo nema nikakve veze sa emulacijom ali STO DA NE???????? Muzicki fajlovi (MIDI uglavnom,jako mali) iz najboljih starih (i malo novijih) konzolaskih igara. Ako vam treba muzika iz neke legendarne igre pravac MUSIC strana,inace bice povremeno  update-a sa novim stvarima. Imate komentar mozda???  treba vam nesto??? n4lemuglx@hotmail.com (pisite ljudi)

Malo u vezi sajta by Nick4life 25.11.1999. 

Cisto da vidim kako sajt napreduje i sta mislite o njemu... anketa je stvarno cool,obavezno kliknite OVDE,rezultati ce vam postati vidljivi odmah posle glasanja za neku od ponudjenih stvari kao sto su "dajte vise romlja" ili "dosta vise sa tim pokemonom bre!!!" hehe nesto u tom stilu ;)

Jos malo stvari za Game Boy by Nick4life 23.11.1999.

Dodat je Pokemon:Yellow malo chudna verzija,bice da je japanac prevodjen na engleski... ali i to je nesto! :) Znaci jos jedan rom na GB ROM strani.

Malo stvari za Game Boy by Nick4life 19.11.1999.

GB INFO je popunjen novim stvarima kao shto su kraci opisi i specifikacije za Game Boy Pocket i Game Boy Color,a dodat  je i novi rom Pokemon:Green na GB ROM strani.

Jebiga ali ono ipak radi :) by Nick4life 8.11.1999.

Hehe izgleda da je ono ipak bio pravi crack za Bleem 1.5,samo je potreban pravilan Dump.bli i pravilan raspored fajlova. Znachi Bleem 1.5 je crackovan i donosi mnoge novine,pokupite svoj legalni Bleem 1.5 i zf15crk1 crack za njega na PSX EMU strani. (tamo su i detaljna upustva) Inache za ovaj prilog posebno se zahvaljjem Driver-u (za uveravanje da je stvar prava) i Miloshu Ericu za bombardovanje svih mojih e-mail adresa gomilom carckova za B1.5. Hvala svima!

Bleem 1.5 crack ??? by Nick4life 18.11.1999. 

Net-om vec duzhe vreme kruzhi takozvani "crack" za Bleem 1.5 (i starije verizje) pod imenom zf15crk1,i ako u txt fajlu lepo kazhe sledece...

"DISCLAIMER
----------

This small program is *NOT* a crack for bleem!, understood in the standard meaning of crack

A crack allows you to use run a software without buying it.

With this "crack", you will be able to run bleem! without the CD key, you'll only need it
one time to initialize the program ... very useful if you dislike swapping"

...mnogi mi tvrde da su uspeli da ga pokrenu,mada ja nisam uspeo da uradim nishta na nekoliko sistema,chak ni sa Dump.bli fajlom,koji treba da predstavlja sadrzinu CD key-a. Uglavnom postavicu link na taj "crack" uskoro pa se mozhda nekome i posreci dok cu ja ipak potraziti neshto sigurnije.

SNES: Super Turican opis & ROM by [forsaken demon] 18.11.1999.
Jadna od kvalitetnijih SNES igara 2D pucachina Super Turican,stvarno shteta sto nema verzije za N64 bila bi odlichna igra. Opis mozhete procitati ovde a ROM fajl potrazhite na SNES ROM strani (koja je sada malo preuredjena) Inache imamo josh romova za SNES i linkovi stizu uskoro...
Jos SNES romlja i malo vesti by Nick4life and Driver (novi saradnik) 17.11.1999.

Dodata je josh jedna gomila SNES rom fajlova,arhiva pochinje da raste polako. Uskoro ochekujte par kvalitetnih opisa najboljih SNES igara od ortaka [forsaken demona] naravno. Znachi ako vam treba neshto za SNES (mozhda Zelda 3 hehe) pravac SNES ROM strana. Inache update-a ce biti josh ovih dana,planiramo otvaranje dela za Genessis(Sega MegaDrive 2) i Arkade kao i dodavanje romlja za N64 i Game Boy. Shto se tiche Bleem-a pravih crackova nazalost jos nema :(

 Bleem 1.5a by Nick4life 10.11.1999.

Josh se nije pojavio pravi crack za Bleem 1.5 a stizhe nam i Bleem 1.5a verzija koja donosi podrshku za par igara,a ono glavno je da je Dino Crisis napokon moguce pushtiti uopste i da je u Final Fantasy VIII pored mogucnosti save-a (nije palilo u Bleem 1.4,ali je Bleem 1.5 doneo podrsku) moguce VIDETI menije za vreme borbe (NAPOKON!!!) Mada chuo sam da je PC verzija Final Fantasy-a VIII vec izashla na zapadu tako da je ovo blago recheno zakasnilo tj.uzalud. I josh neshto za ovo javljanje,po net-u kruzi "crack" za Bleem 1.5 koji je sve samo ne crack,taj programchic sluzi da se Bleem crackuje tako da ne trazi CD key kada se on jednom ubaci... ali shta to nama znaci kada niko nema CD sa originalnim CD-kljucem od Bleem-a... beskorisno!

Prvih 30 ROM fajlova za SNES by Nick4life and [forsaken demon] 7.11.1999. 

Gomila igara nema shta,treba sve to rasporediti i proveriti. Za sada je postavljeno 30 ROM-ova na SNES ROM strani i naravno bice toga jos ovih dana. Ukoliko neki link ne radi ili imate bilo kakvih problema javite se na n4lemuglx@hotmail.com ili jednostvano ostavite poruku na Message Board-u.

Otvoren SNES Emulation deo by Nick4life and [forsaken demon]
Napokon da otvorimo i deo za SNES. Moguce je skinuti dva najbolja emulatora (jedan za DOS, drugi za WIN) i prochitati opis sistema. Romlja ima jako puno i potrebno nam je neko vreme da ga razvrstamo,iz tog razloga SNES ROM strana josh nije aktivna. U medjuvremenu posetite SNES INFO za opis i SNES EMU za emulatore. 
Otvoren Message Board,Konferencija,Forum... by Nick4life 3.11.1999. 

Ma kako god hocete :).Ukoliko imate neko pitanje,ili samo hocete da se zhalite tu je nash board. Takodje mozhete pokushati neshto da naruchite (ROM,emulator) mozhda vam i uspe hehe ;) Link se mozhe naci gore a prechica je OVDE.

Malo romlja za GameBoy by Nick4life 1.11.1999.

Kod nas potpuno nepoznata stvar a u celom svetu mega-hit Pokemon (neshto kao Temagochi ali mnogo interesantnije),znachi dva svezha rom fajla za GameBoy Pokemon:Blue i Pokemon:Red. Sve to na GB ROM strani. (Inace postoje i Green,Yellow,Silver i Gold varijante ali to drugom prilikom) Ako neko ima komentar u vezi bilo chega mozhe ga poslati na n4lemuglx@hotmail.com.