Post Reply 

Thread Rating:
  • 3 Votes - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nintendo Wii U Official Thread
Author Message
DieH@rd Online
Executive Executor

RE: Nintendo Wii U Official Thread

Nije to nista novo, bilo je zaludnih kilometarskih rasprava i u pre/posle premijere poslednjeg talasa konzola.

"It is Microsoft. And I will kill them."
- Sony Computer Entertainment President and CEO Ken Kutaragi, asked in 1994 who he thought the biggest competition would be for his upcoming PlayStation game console.

[Image: spartacusbanner2ziyp5.jpg]
Today 11:56 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dragomix Offline
Senior Member

(Today 10:48 AM)Efendija Wrote:  skoro sve novo i revolucionarno iz N? shta je radila sega dok je dc bio ziv npr?

Rekao sam da je vreme inovacija proslo i da se nista revolucionarno nije pojavilo odavno, ako izuzmemo indi scenu. Poslednja revolucija gameplay-a je bila cover based TPS.

Nisam ja ni rekao da treba da batale inovacije, cak sam i rekao da treba da naprave nesto novo, ali ne vidim svrhu pravljenja novog univerzuma kad imaju jedan fantastican IP, u vidu Metroid serijala, koji bi mogao da se pretoci u neverovatan TPS recimo. Samus je fantastican karakter koji Laru Croft moze da pojede za dorucak. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, zenski protagonista svih vremena. Zasto je ne bi Nintendo i Retro poslali na novu avanturu? Ima toliko kombinacija koje mogu da naprave, da urade fantastican sci fi RPG npr. koji bi parirao Mass Effect-u.

Ne vidim razlog za stalnim kukanjem za novim IP-evima. Po meni bi Nintendo trebao da gleda okolo i uzima rizicne projekte i tako siri ponudu. Kao sto su to uradili sa W101 i Bayonettom npr. Zasto da ne finansiraju jos neki projekat Platinuma za neki novi IP tipa W101? Naprave Vanquish exkluzivu za Wii U ili nesto tako? Nintendo sa svojim studijima ne treba da se bakce sa bilo cim sem Nintendovih IP-eva, kojih ima poprilicno. Nek kupe jos neki studio da radi na nekom novom IP-u koji ce doci dobro uz zdravu dozu Marija, Zelde, Star Fox-a, F-Zeroa... Metroida.

Today 12:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Omega Online
Le Me

Facebook Twitter YouTube
Re: RE: Nintendo Wii U Official Thread

(Today 12:47 PM)dragomix Wrote:  Zasto je ne bi Nintendo i Retro poslali na novu avanturu?

A sto ne bi napravili M-rated Mario i Luigi akcionu avanturu u noir-detektivsko-sovinistickom stilu?
Realno, ni jedno ni drugo se nece desiti.

(Today 12:47 PM)dragomix Wrote:  Nek kupe jos neki studio da radi na nekom novom IP-u

Tesko, osim ako se ne pojavi 3rd party fransiza ili studio koje niko drugi nece.

(This post was last modified: Today 01:48 PM by Omega.)
Today 01:45 PM
Dcer Online
Senior Member

Today 02:14 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: vetar, 1 Guest(s)