DieH@rd
Executive Executor
|
RE: Nintendo Wii U Official Thread
Nije to nista novo, bilo je zaludnih kilometarskih rasprava i u pre/posle premijere poslednjeg talasa konzola.
"It is Microsoft. And I will kill them."
- Sony Computer Entertainment President and CEO Ken Kutaragi, asked in 1994 who he thought the biggest competition would be for his upcoming PlayStation game console.
![[Image: spartacusbanner2ziyp5.jpg]](http://www.abload.de/img/spartacusbanner2ziyp5.jpg)
|
|
| Today 11:56 AM |
|
dragomix
Senior Member
|
(Today 10:48 AM)Efendija Wrote: skoro sve novo i revolucionarno iz N? shta je radila sega dok je dc bio ziv npr?
Rekao sam da je vreme inovacija proslo i da se nista revolucionarno nije pojavilo odavno, ako izuzmemo indi scenu. Poslednja revolucija gameplay-a je bila cover based TPS.
Nisam ja ni rekao da treba da batale inovacije, cak sam i rekao da treba da naprave nesto novo, ali ne vidim svrhu pravljenja novog univerzuma kad imaju jedan fantastican IP, u vidu Metroid serijala, koji bi mogao da se pretoci u neverovatan TPS recimo. Samus je fantastican karakter koji Laru Croft moze da pojede za dorucak. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, zenski protagonista svih vremena. Zasto je ne bi Nintendo i Retro poslali na novu avanturu? Ima toliko kombinacija koje mogu da naprave, da urade fantastican sci fi RPG npr. koji bi parirao Mass Effect-u.
Ne vidim razlog za stalnim kukanjem za novim IP-evima. Po meni bi Nintendo trebao da gleda okolo i uzima rizicne projekte i tako siri ponudu. Kao sto su to uradili sa W101 i Bayonettom npr. Zasto da ne finansiraju jos neki projekat Platinuma za neki novi IP tipa W101? Naprave Vanquish exkluzivu za Wii U ili nesto tako? Nintendo sa svojim studijima ne treba da se bakce sa bilo cim sem Nintendovih IP-eva, kojih ima poprilicno. Nek kupe jos neki studio da radi na nekom novom IP-u koji ce doci dobro uz zdravu dozu Marija, Zelde, Star Fox-a, F-Zeroa... Metroida.
|
|
| Today 12:47 PM |
|
Dcer
Senior Member
|
|
|
| Today 02:14 PM |
|