Next EmuForums
Avatar - The Legend of Korra [TV series] - Printable Version

+- Next EmuForums (http://www.emuglx.org/nextemuforums)
+-- Forum: Entertainment (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Forum: Movies / TV shows (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Thread: Avatar - The Legend of Korra [TV series] (/showthread.php?tid=2059)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - LovesTOspank - 19-04-2012 03:04 PM

Brutalno kvalitetno ovo deluje prilicno skupo u frame per dolar smislu .Zao mi je sto je alive action film bio ass juice prekinuo sam na pola .Ovo je vec mnogo mnogo bolje ...

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 29-04-2012 01:25 PM

Posle cetiri epizode mogu reci da je novi serijal odlican i da je ozbiljniji od prvog. Napravili su nesto u cemu deca mogu da uzivaju, zanimljiva prica, akcija i sl., ali samo stariji mogu da razumeju neka suptilnija znacenja preko kojih bi mladji presli. Jako zanimljivo, super je show krenuo Smile

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - grunt - 30-04-2012 10:32 AM

Jer moze ovo da se prati ako se nije gledao prvi serijal ?

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - l3fty - 30-04-2012 11:51 AM

@Grunt
Odmah na pocetku epizode Tenzen ukratko spomene sta je prethodni Avatar uradio za Elementalne zemlje, tako da nemoras da gledas prethodni, sama prica novog serijala je o necemu novom, prvi serijal je bio o prekidu 100+ godisnjeg tlacenja od strane Vatrene nacije, ovaj serijal je o necemu drugom.

Inace Republicki grad je zesce modernizovan obzirom da je sva modernizacija zavisna od bendera, dok se nesto ne secam da je veliki deo populacije bio nesposoban da benduje iz prvog serijala oO.

Tenzen ima epske zivce sa svom onom decurlijom, dok je Kora zestoko devojce, volim kako su je nacrtali kao omanju strvinu biggrin.
Ugh, kako me nervira ovo diznijevsko politicarenje u ovolikim kolicinama, verovatno ce isto da se vrati na politicare pre ili kasnije biggrin.

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - DragonOfTheEarth - 02-05-2012 03:42 PM

Nisam znao da je krenuo nastavak Avatara dok nisam video temu. Pogledao sam danas sve 4 epizode u cugu i stvarno su odlicne.

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 02-05-2012 06:55 PM

Pa rekao bih da je i u prvom serijalu oduvek bilo ocigledno da je bendera manje.
I mene je iznenadila tolika modernizacija, ali kad pogledas da su postojali cepelini i podmornice jos u prvom serijalu, i da je proslo 70 godina, napredak posle velikog rata... Deluje logicno Smile

Ona decurlija je bukvalno kaznena ekspedicija, pogotovo onaj mali biggrin

btw, ko ne zeli da ceka da se gomilaju epizode i redovno prati, mislim da je najbolje gledati ovde:

http://www.avatarchapters.tv/

A i kvalitet je prilicno dobar Smile

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 13-05-2012 01:04 PM

Fenomenalno su odradili borbe Smile Metalbending ftw biggrin

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - DragonOfTheEarth - 03-06-2012 10:19 PM

Ako ovako nastave, Legend of Korra ce biti mnogo bolja serija od prvog Avatara.

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - Guru - 04-06-2012 12:18 AM

Cekam da sve izadje pa cu pogledati...dokle je stiglo?

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 04-06-2012 01:00 AM

Izaslo je 8 epizoda do sada, jos 4 do kraja sezone. Druga sezona ce imati 16 epizoda.

I ja sam planirao da sacekam da sve izadje, ali jbg, jace od mene. biggrin Super je serija, poslednja epizoda je najbolja do sada. Malo je radnja zbrzanija jer ima manje epizoda nego TLA, ali ne smeta.

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - Tiniri - 04-06-2012 03:41 PM

Stvarno je super serija, licno sam ocekivala da bude bleda kopija TLA-a, ali stvarno su dokazali suprotno.

Svidja mi se to sto je Korra susta suprotnost Aangu, i voice acting je stvarno vrh. Jos kad bi se Amon malo vise pojavljivao....

A poslednja epizoda...

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 09-06-2012 08:06 PM

Uh, uh, epic 1 hour finale 23. juna Smile Ko ce da doceka...

Odavno nije bio neki tako badass villain kao Amon. Pojavi se na minut i svima objasni biggrin

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - grimlord - 16-06-2012 03:17 PM

Znaci kad ispadne da je Amon Aang, ima da se userem. biggrin

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - zdravkelja - 16-06-2012 03:27 PM

Naravno da nece biggrin

RE: Avatar - The Legend of Korra [TV series] - Tiniri - 16-06-2012 04:15 PM

Mozda je Amon...
No videcemo... Inace, Bryan Konietzko awesomeness biggrin