Wolfenstein 2: The New Colossus će kao i original iz 2014. godine biti potpuno posvećen singleplayer-u, a igrači koji se odluče da kupe  Season Pass (pretplatu koja će im doneti jeftiniji pristup DLC paketima) dobiće  šansu da zaigraju tri nove singleplayer misije u kojima glavni lik neće biti legendarni B.J. Blašković!

Ove tri misije su:

  • The Amazing Deeds of Captain Wilkins – Bivši profesionalni kvoterbek Joseph Stallion kreće da razbija nacističke horde od ruševina Čikaga sve do njihovih svemirskih baza!
  • The Diaries of Agent Silent Death Bivši agent OSS-a (moderne CIA-e) Jessica Valiant uspeva da inflitrira nacističku bazu u Kaliforniji i uspeva da sazna prve detalje o njihovoj mračnoj operaciji “San Andreas”. 
  • The Amazing Deeds of Captain Wilkins – Kapetan američke vojske Gerald Wilkins kreće u misiju da razmontira Nacističku opecaiju ” Black Sun” koja se odvija na Aljasci. 

Sve tri misije zvuče kao da su izvučene iz jeftinih stripova, što znači da će verovatno biti veoma zabavne i pune lude akcije. Season Pass za Wolfenstein 2: The New Colossus koštaće 20€, a svaka misija će zasebno moći da se kupi po većoj ceni.

Wolfenstein 2: The New Colossus stiže u prodaju 27. oktobra na PC, PlayStation 4 i Xbox One sistemima. Evo kako je igra izgledala u zadnoj rundi online preview-ova.