ComputerLand nam je pripremio još jedno druženje u  Avantura Parku na Adi Ciganliji krajem juna, kao povod za promovisanje novog DJI drona, DJI Spark.

Imali smo prilike da se družimo sa ljudima iz DJI, ComputerLanda i drugih kompanija u sjajnoj i opuštenoj atmosferi i malo se poigramo sa drnovima ove fantastične firme.

Kompanija DJI, lider u proizvodnji bespilotnih letilica je izmedju ostalog, predstavila nove modele dronova, Mavic, i Phantom 4 Pro, a ekskluzivno je predstavljen i najnoviji mini dron DJI Spark.

DJI Spark je mini dron koji sadrži sve najnovije DJI tehnologije, omogućavajući vam da iskoristite trenutak kad god se osećate inspirisano. Sa inteligentnim opcijama kontrole letenja, mehaničkim gimbalom i kamerom sa neverovatnim kvalitetom slike, Spark vam omogućava da pomerate svoje kreativne granice.

Budite uz nas jer u septembru nas očekuje još jedan sjajan event u organizaciji našeg najvećeg distributera igara i dodatne opreme, ComputerLanda, a u međuvremenu, bacite pogled na galeriju slika i doživite atmosferu sa poslednjeg press događaja.