| Pages:
1
..
4
5
6
7
8
9 |
WolfDC
|
|
Obavezan je update ako oces na PSN. Ako oces pirate onda moras na 3.55 osnosno 3.55 custom.
|
|
|
ivamark
|
|
Moras updateovati na 3.55,nikako na 3.56!!
Evo koder je sastavo ovaj turtorial imao si na 1-2 strani ovog treda,pre neki dan sam odradio isto 3.55 CFW bez ikakvih problema samo prati i nema
greske.
http://psrepublika.info/forum/index.php?topic=85.msg1357
|
|
|
stsale
Romalj
Registered: 17.2.2008
Member Is Offline
|
|
Da,da...video, napisao sam vec. Sad imam problem da prebacim fajl veci od 4gb. Instalirao sam blackbox, ali deo gde pise IP: je prazan. Probao sam jos
neki FTP server, ali nikako da proradi na Soniju. Sa PC strane nece biti problem. Jel moze neko da pomogne. Izvinjavam se ako nisam na pravoj strani.
|
|
|
ivamark
|
|
Quote: Originally posted by stsale  | | Da,da...video, napisao sam vec. Sad imam problem da prebacim fajl veci od 4gb. Instalirao sam blackbox, ali deo gde pise IP: je prazan. Probao sam jos
neki FTP server, ali nikako da proradi na Soniju. Sa PC strane nece biti problem. Jel moze neko da pomogne. Izvinjavam se ako nisam na pravoj strani.
| Imas ovde turtorial prati od 2gog koraka
http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=45836 meni je proradio iz prve.
|
|
|
stsale
Romalj
Registered: 17.2.2008
Member Is Offline
|
|
Proradio blackbox, dobio sam IP 10.1.1.2, ali sam ga urekao. Filezilla nece da se veze 
P.S. Jel moze da bude da je u pitanju ethernet kabal? Mislim da ovaj kod mene nije crossover?
[Edited on 14.2.2011 by stsale]
|
|
|
Omega_Red
|
|
Ja sam presao neki dan na Waninkokov CFW (v2), ali skoro svaka druga igra se smrzava na nekom mjestu (Heavy Rain + Move, Force Unleashed 1 uopste ne
rade npr). Ima li neki fix ili se mora preci na Kmeaw-ov? Da li reinstalacija preko recovery menija cuva postojece podatke? Thx za info.
|
|
|
Carnex
|
|
Uputstvo opet dorađeno.
Dodati linkovi ka najnovijem multiloadu i 3.55 OFW a skolnjen link ka Gaia manageru koji je strašno problematičan.
Osim toga dodat i postupak instaliranja 3.55OFW preko USB sticka
|
|
|
Efendija
|
|
@Omega
Nishta recovery mode ne bi trebalo da izbrishe na hdd-u. Verovatno je bolje da instalirash prvo oficijelni 3.55 (iz recovery), pa onda kmeaw 3.55
(isto iz recovery).
[Edited on 15.2.2011 by Efendija]
|
|
|
obro
|
|
Imam pitanje ne znam gde da ga postavim ovde mi se nekako najlogicnije cini...znaci da li je potrebno da PS3 ima u sebi laser da bi se na njega
odradio custom firmware? Koliko ja shvatam to se radi preko USB-a al ono da potvrdim.Pitam posto bi uzeo za drugara jedan PS3 al mu ne radi
laser.Zanima me cisto zbog piraterije.
|
|
|
driver
|
|
Ne mora da ima laser, ali vecina igara ti nece raditi bez lasera na CFWu...
It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
|
|
|
Omega_Red
|
|
Thx Efendija, sutra cu da isprobam, pa javljam da li (i koliko) ima razlike u odnosu na ovaj bagoviti Waninkoko-v.
|
|
|
obro
|
|
Stvarno? Oh wow.
Zasto??
|
|
|
ivamark
|
|
Zato sto mora da se jedan original disk ''vrti'' u drajvu da bi pokrenuo vecinu igara.
[Edited on 15.2.2011 by ivamark]
|
|
|
Efendija
|
|
Za ljude kojima je crkao laser (ili samo shto nije), jb stik i fw 3.41 je jedini izbor, to je kombinacija koja za vecinu igara ne zahteva nikakav disk
da se vrti.
|
|
|
Sasha
|
|
Imam jedno pitanje. Da li je ikako moguce prebaciti Red Dead Redemption na externi hard? Igra u sebi ima fajl koji je veci od 4 gb tako da je nemoguce
prebaciti ga na hard koji je u fat32 formatu. Da li je ikako moguce da se ovo zaobidje?
|
|
|
WolfDC
|
|
Možeš prebaciti (PS3Split) ali ne možeš igrati sa eksternog, samo sa internog harda.
|
|
|
Exileus
|
|
Momci nisam bio u toku 2 meseca sa ps3 hack scenom, i odjednom vidim izasao cfw vec 
Imam jb stick, do sada je radilo sve sto treba al opet hocu cfw da stavim sada
praticu uputstva, ali samo jedno pitanje pre svega toga:
da li moram nesto da brishem sa sonija pre nego sto stavim 3.55 cfw i ostalo ? Tipa igre, onaj backupmanager sto imam i tako to ili samo mogu odmah da
pratim uputstva sa prve strane ?
|
|
|
Cod3r
|
|
Igre ne moras brisati, ali obrisi backup managere.
| Quote: | | Ovo je forum, naravno da niko ne cita. |
|
|
|
proton
|
|
Managere obrisi tako sto ces PS3-ci pristupiti preko PC i FileZille, ako odradis brisanje iz XMB obrisaces i sve igre.
|
|
|
sicokralj
Member

Registered: 10.12.2008
Member Is Offline
|
|
Quote: Originally posted by ivamark  | Zato sto mora da se jedan original disk ''vrti'' u drajvu da bi pokrenuo vecinu igara.
[Edited on 15.2.2011 by ivamark] |
Kupio sam ps3 sa pokvarenim bluray, dobio sam par instaliranih igara Dead Space 2, Virtual tenis 2009, WRC, Test drive 2 i vidio sam da je igrao pre i
Killzone. Sve radi ok, pa me zanima koje jos igre mogu igrati sa pokvarenim bluray (mislim da nema ubacen original)...
|
|
|
Cod3r
|
|
Dosta igara radi bez diska. Bas dosta.
|
|
|
Exileus
|
|
Quote: Originally posted by proton  | | Managere obrisi tako sto ces PS3-ci pristupiti preko PC i FileZille, ako odradis brisanje iz XMB obrisaces i sve igre. |
Daaa ovo sam tek skontao posle kada sam obrisao rucno managere iz XMB-a 
No nema veze, sad opet sve prebacujem
Uspeo sam sve da odradim bez problema, radi i GT5 i pes i tako to, samo ne radi Assassins Creed brotherhood, to jos moram da skontam kako se pokrece,
nece preko onog novog managera...
sad prebacujem little big planet 2
|
|
|
sicokralj
Member

Registered: 10.12.2008
Member Is Offline
|
|
Da li negdje ima spisak igara koje ne traze ubace bluray, da ne bih dzaba skidao igre po 20gb i vise .
|
|
|
Cod3r
|
|
Pa gledaj, moj savet je da uzmes neku prastaru igru, i drzis je u konzoli non-stop. Bio je do pre par dana PES 2008 za 500din.
Ovde imas listu testiranih igara sa diskom u konzoli. Ima i jedan lik koji testira bez diska, ali to ide malo sporije. Ovde.
To su domace liste, za strane nisam upucen.
@Exileus: Koja je verzija igre, i sta tacno ne radi? Black screen ili sta? Je li
igra patchovana za 3.41, ili je cist release? Ako je patchovana, onda moras pronaci originalni EBOOT i zameniti ga. Kada pokreces, [recimo sa
multiMAN-om] kazi No da te izbaci u XMB pa onda pokreni plavi disk. [ako vec imas disk u konzoli]
|
|
|
proton
|
|
Assassins Creed Brotherhood radi provjereno sa orginalnim EBOOT-om i da je nepatchovana, znaci koristis cist backup.
Testirano na PS3 + CFW 3.55 KNEW, backup ver. BLES00910.
|
|
|
| Pages:
1
..
4
5
6
7
8
9 |