Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Net Yaroze da li vredi?
link2rage
V.I.P.
*****



Posts: 438
Registered: 12.3.2004
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 11.10.2010 at 23:21
Net Yaroze da li vredi?


Da li vredi da covek kupi ovu konzolu ili da se zadovoljim prvim modelom playstation-a Scph 1002. Posto su oni iste konstrukcije, imaju iste konektore itd, da li teoretski sa modchipom bih mogao da dobijem od scph 1002 konzole Net Yaroze
View user's profile View All Posts By User
FuGen
Plastic Wizardry
******

Avatar


Posts: 1641
Registered: 22.8.2002
Member Is Offline


[*] posted on 12.10.2010 at 16:38


ako si kolekcionar (što jesi), vredi imati je.

SCPH1002 ima RCA, tako da je razlika, sa hardverske strane, serijski kabl i "access card". pitanje je da li može bilo koja memorijska za PS, moguće je da se ova koja ide uz Net Yaroze razlikuje, ie. ima nešto zapisano na sebi.

takođe moraš probati da li čipovan SCPH1002 uredno čita Net Yaroze boot disk.

http://www.youtube.com/watch?v=085pDfI-AQg
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
G_skill
Member
***

Avatar


Posts: 144
Registered: 20.11.2008
Member Is Offline


[*] posted on 12.10.2010 at 19:23


kolko sam razumeo ovaj net yarazi je razvijanje igra
View user's profile View All Posts By User
FuGen
Plastic Wizardry
******

Avatar


Posts: 1641
Registered: 22.8.2002
Member Is Offline


[*] posted on 12.10.2010 at 23:28


komercijalni dev kit, da.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
link2rage
V.I.P.
*****



Posts: 438
Registered: 12.3.2004
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 6.7.2011 at 15:11


Ajd opet malo da ozivim ovu temu, ovaj net yaroze http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360359217695&... je japanska verzija, da li moguce da se njemu zameni njegovo napajanje (da stavim onaj iz evropskog obicnog playstation i da radi normalno, jer znam da moze na americki da se namesti evropsko napajanje i da radi normalno s'tim sto je izlaz ntsc i dalje)
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010