Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1  ..  6    8
Author: Subject: Dolphin - latest SVN testing
Ktulu
Genetic Fanatic
******

Avatar


Posts: 4373
Registered: 18.6.2003
Location: Kragujevac
Member Is Offline

Mood: excellento ando eleganto!

[*] posted on 3.11.2010 at 16:41


:lol:, kakva ludnica sa textmodom, awesome.

Inace, Kirby's Epic Yarn radi sjajno na Dolphinu (6337), mada usporava na nekim mestima (kada ima vise neprijatelja i stvari na ekranu, ili kad se pretvoris u neko vozilo itd).





In the land of the blind, the one eyed man is a dick.
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
DieH@rd
Administrator
********

Avatar


Posts: 22932
Registered: 5.12.2003
Location: Tower.
Member Is Offline

Mood: Proud member of "Glorious PC gaming Master Race".

[*] posted on 3.11.2010 at 17:31


Javite i kako radi novi Goldeneye 007.



"There is but one path. We kill them all."
- Spartacus

"And when you show yourself to the world, it will be a different age than ours, Clark. A silver age of heroism, that will start when they look up into the sky at you with hope for tomorrow. You will help everyone to embrace it."
-Prophecy of Dr.Fate, Smallville S9

"It is Microsoft. And I will kill them."
- Sony Computer Entertainment President and CEO Ken Kutaragi, asked in 1994 who he thought the biggest competition would be for his upcoming PlayStation game console.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Paulidealiste
Member
***

Avatar


Posts: 58
Registered: 25.2.2010
Member Is Offline


[*] posted on 9.11.2010 at 20:31
najbolji StarFox


Pravi dragulj Nintenda je definitivno i StarFox serijal ali mene vec neko vreme kopka StarFox Adventures i konacno javljam da sam ga uspesno pokrenuo bez vecih bugova na Dolphin SVN R 6331 buildu.

Ipak i dalje je problem sa cut-scenama koje guse i seckaju malo vise :flame:

Plugin je naravno Dolphin 3D9 sa ukljucenim jedino Enable EFB ram copy: to texture, Disable fog i enable XFB.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
DENDY SOMARI COMRADE
1337 Member
******

Avatar


Posts: 889
Registered: 17.8.2008
Location: Beograd
Member Is Offline

Mood: SIDETALKING

[*] posted on 27.11.2010 at 19:07


end of dolphin-emu.com
Quote:

Since noone has bothered to keep this site up to date, while mamario has been doing a good job with http://www.dolphin-emulator.com, we have decided to shut down this site. From now on, dolphin-emulator.com can be considered the official website of Dolphin, along with our Google Code site. Cheers ector



View user's profile View All Posts By User
meca dobric
*tatina devojcica*
******

Avatar


Posts: 2986
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: woohoo

[*] posted on 27.11.2010 at 20:58


Hmmm, ne mogu da pristupim ni jednom sajtu:
Quote:

http://www.dolphin-emulator.com
A page on the public Internet requests data from your computer. For security reasons, automatic access is blocked.

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Vampir
Moderator
******

Avatar


Posts: 3928
Registered: 27.10.2002
Location: EmuGLX forum
Member Is Offline

Mood: a

[*] posted on 27.11.2010 at 21:07


Ja kad kliknem na link nosi me na http://127.0.0.1/ :a?:



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Roronoa Zoro
Kaizoku Gari
******

Avatar


Posts: 1171
Registered: 4.9.2006
Location: Grand Line/Mihajlovac City
Member Is Offline

Mood: ざわ…ざわ…ざ‥ざわ……ざわ

[*] posted on 27.11.2010 at 21:55


all green kod mene





I can see it! The greatest fortress in the world... OUTER HEAVEN!!
And somewhere ahead... METAL GEAR is waiting! LET´S GO!!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
meca dobric
*tatina devojcica*
******

Avatar


Posts: 2986
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: woohoo

[*] posted on 27.11.2010 at 21:57


Sad radi ok.
http://www.dolphin-emulator.com/

Valjda nece ugasiti forum na dolphin-emu, tamo ima super saveta za namestanje emulatora za pojedinacne igre.

[Edited on 27-11-2010 by meca dobric]
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Katsu
1337 Member
******

Avatar


Posts: 537
Registered: 2.6.2003
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 2.1.2011 at 18:53


Pitanje
Probao sam par igara za wii do sada i ok sve radi,ali mi po defaultu koristi gamecube pad settings umesto wii settings.Pokusao sam nesto da namestim,al ne ide ;) Jel moguce to podesiti ili to emulator u zavisnosti od igre prepozna pa koristi odgovarajuci ?

[Edited on 2-1-2011 by Katsu]




Is there a flower shop in the Tahraji desert?
View user's profile View All Posts By User
ljubomir
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1427
Registered: 18.8.2008
Location: Novi Sad
Member Is Offline


[*] posted on 2.1.2011 at 19:28


Odes u Gamecube opcije i kazes Port 1 - disconnected.



I fail at Paint
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Katsu
1337 Member
******

Avatar


Posts: 537
Registered: 2.6.2003
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 2.1.2011 at 20:41


Da,nashao sam na kraju :)
Hvala,sigurno cu imati josh pitanja.




Is there a flower shop in the Tahraji desert?
View user's profile View All Posts By User
meca dobric
*tatina devojcica*
******

Avatar


Posts: 2986
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: woohoo

[*] posted on 17.1.2011 at 08:37


Quote: Originally posted by Rakija  
RE 0
ja imam problema sa pucketanjem zvuka ,kasnjenjem cut scena dok glasovi idu normalno u istim.CGi animacije rade normalno.igra jedva radi u 12 fpsa totalno neigrivo.
Re remake.isti problem sa zvukom kao i za zero samo sto radi od 20-30 fpsa pa moze da se igra.
Tatsunoko vs capcom.Ova igra mi secka iskljucivo zbog zvuka.Malo malo pa zakoci kada izvedes neki potez ili specijal.


Naleteo sam na ovo, dok sam lurkovao po SRK. Nisam stigao jos da isprobam.


Quote:




its 4 am im soo exhausted... lets see... ive been working on this finally got it working great! ive been playing mvc2 , 3rd strike, st, for many years on ggpo, mame, kaillera, nebula, and when i got dolphin couple of days ago i thought it would be a fun project to work on. i think ill be playing TvC from now on until MvC3 comes out or Mortal Kombat 9 ^_^ . anyways my specs,

Toshiba Satellite A505
Intel i5 2.27 quad
memory 4gb
directx 11
display Nvidia geforce 310M
memory 2gb

Dolphin r5134 , r4800, r4986. all 3 were great for TvC.. maybe difference was couple of frames.

general:
enabled dual core
enabled idle skipping
unlimited jit cache
framelimit 120

advanced settings:
hle the IPL
cpu emulator
JIT recompiler

WII tab

enable progressive scan only

plugins dx9
direct 3d resolution full speed window

enhancements
force bi/trilinear
enable 16x anistropy
enable hires texture loading

efb hacks
EFB scaled copy

advanced tab
settings
disabled fog
enabled efb copy to texture
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
ultraNova
V.I.P.
*****



Posts: 401
Registered: 28.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 6.4.2011 at 16:32


Imam AMD Athlon 6000+ @ 3.00Ghz
8800GT
2GB Ram
Da li cu moci da igram igre sa wii pristojnim framereateom ili da ne pokusavam?
View user's profile View All Posts By User
grimlord
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3662
Registered: 19.5.2003
Location: Beograd, Srbija
Member Is Offline

Mood: Composin'.

[*] posted on 6.4.2011 at 17:11


Sa pristojnim - da. Mada zavisi od igre kao i od podeshavanja. Definitivno probaj.

edit: To je CPU sa dva jezgra, right?

[Edited on 6-4-2011 by grimlord]




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
ultraNova
V.I.P.
*****



Posts: 401
Registered: 28.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 6.4.2011 at 19:41


Quote: Originally posted by grimlord  
Sa pristojnim - da. Mada zavisi od igre kao i od podeshavanja. Definitivno probaj.

edit: To je CPU sa dva jezgra, right?

[Edited on 6-4-2011 by grimlord]


Jeste, takodje monitor mi je 17" pa igram na rez 1024x768 pa i tu kontam koji FPS vise ugrabit. Za pocetak sta da probam da igram, npr. moze preporuka za neki 2D platformer?

[Edited on 6.4.2011 by ultraNova]
View user's profile View All Posts By User
grimlord
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3662
Registered: 19.5.2003
Location: Beograd, Srbija
Member Is Offline

Mood: Composin'.

[*] posted on 6.4.2011 at 19:47


Bitna ti je interna rezolucija. Tu drzhi onu koja u emulatoru stoji po defaultu. Ali poenta je u eksperimentisanju. 2D platformer... errr... Wario Land Shake it? Pogledaj shotove sa prve strane. Moje znanje o GC/Wii igrama ne prelazi preterano okvire te liste. :)



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Stojan
Senior Member
****

Avatar


Posts: 188
Registered: 5.8.2004
Location: Titov Veles
Member Is Offline

Mood: Moodless

[*] posted on 6.4.2011 at 22:11


Quote: Originally posted by ultraNova  
Quote: Originally posted by grimlord  
Sa pristojnim - da. Mada zavisi od igre kao i od podeshavanja. Definitivno probaj.

edit: To je CPU sa dva jezgra, right?

[Edited on 6-4-2011 by grimlord]


Jeste, takodje monitor mi je 17" pa igram na rez 1024x768 pa i tu kontam koji FPS vise ugrabit. Za pocetak sta da probam da igram, npr. moze preporuka za neki 2D platformer?

[Edited on 6.4.2011 by ultraNova]


New Super Mario Broz
Kirby Epic Yarn
Donkey Kong Country Returns
Wario Land: The Shake Dimension
Lost in Shadow
...sve sami dragulji koje ces naci samo na Wii-ju (khm... ...Dolphin)

P.S. Poskidaj sve WiiWare naslove (mali su - oko 30 MB svaki), neces se pokajati!
Na pr:
Contra Rebirth
Castlevania Rebirth
Gradius Rebirth
Sonic 4 Episode 1
Nyx Quest
Neves Plus
Art of Balance
Adventure Island The Begining ...
Od svih WiiWare igara, na Delfinu radi oko 90% - licno proverio :)
I jos nesto 64 bit-na verzija emulatora je uocljivo bolja(citaj brza), naravno ako imas 64 bit Windows !


[Edited on 6.4.2011 by Stojan]
View user's profile View All Posts By User
ultraNova
V.I.P.
*****



Posts: 401
Registered: 28.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 6.4.2011 at 22:27


Okay, na 32bitnom XPu sam.
View user's profile View All Posts By User
grimlord
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3662
Registered: 19.5.2003
Location: Beograd, Srbija
Member Is Offline

Mood: Composin'.

[*] posted on 6.4.2011 at 22:40


Ako ti nije problem da menjash sistem, obavezno ga promeni na 64 bitni. Mislim na Windows 7, svakako. :)



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
ultraNova
V.I.P.
*****



Posts: 401
Registered: 28.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 7.4.2011 at 09:29


Quote: Originally posted by grimlord  
Ako ti nije problem da menjash sistem, obavezno ga promeni na 64 bitni. Mislim na Windows 7, svakako. :)


Da, planiram dual-boot odradit XP i 64bit W7.
Nego evo da javim utiske sa emulatora:
Prijatno sam iznenadjen, probao sam te WiiWare igre, buduci da su 2D koje sam skinuo ocekivao sam da nece biti neki problema i nije ih bilo. Skinuo sam igru Tales Of Symphonia, zbog koje sam i prvenstveno pokusao da emuliram Wii jer sam fan Tales Of serijala i iznenadilo me da igra radi konstanto na 100% speed, cak i kad su animacije, a zvuk je odlican ne prekida i nisam do sada primjetio nikakvih grafickih bugova.
Eh sad imam par pitanja,

1.) Kako podesit ovaj WiiMote?, mislim znam ga podesit nego ne znam sta mu dodje cancel sta confirm i tako to.

2.) Kada sam u fullscreen modu refresh rate monitora m se smanji na 60HZ, je li mogu ikako 85 staviti, u opcijama nisam nigdje vidio. Rijeseno : Preko RivaTunera sam force-o max refresh rate.

3.) Fali mi par cm s lijeve i desne strane slike? Pretpostavljam da je do refresh ratea. Takodje, kao sto sma pretpostavljao, do refresh ratea je bilo.

Eto usput mi i preporucite sta da igram, bio sam PSXovac tako da pojma nemam sta valja za Nintendove sisteme osim Marioa. Recite nesto sto mislite da je obavezno odigrati.


[Edited on 7.4.2011 by ultraNova]
View user's profile View All Posts By User
obro
V.I.P.
*****

Avatar


Posts: 421
Registered: 29.10.2009
Member Is Offline


[*] posted on 9.4.2011 at 20:02


Evo pokusacu veceras da odradim prvu emulaciju u zivotu samo da pitam...znaci skinuo sam sad taj delfin i sad treba da skinem igru i da bude u ISO formatu jel da?

Samo me zanima...jel mogu ja sve da radim tastatuom i misem sto se tice kontrola? Il moram da nabavljam dzojstik?

[Edited on 9.4.2011 by obro]
View user's profile View All Posts By User
ultraNova
V.I.P.
*****



Posts: 401
Registered: 28.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 9.4.2011 at 21:26


Quote: Originally posted by obro  
Evo pokusacu veceras da odradim prvu emulaciju u zivotu samo da pitam...znaci skinuo sam sad taj delfin i sad treba da skinem igru i da bude u ISO formatu jel da?

Samo me zanima...jel mogu ja sve da radim tastatuom i misem sto se tice kontrola? Il moram da nabavljam dzojstik?

[Edited on 9.4.2011 by obro]


Ne mora biti iso, ali to je to, uglavnom da je jedan od formata koje cita. Morat ces valjda podesavat dosta stvari za igru koju vec budes htio igrat. Emulirat sve kontrole mozes na tastaturi. Ja imam dosta problema sa gamepadom za wii igre ako treba koristit shake i tako to dok sa tastaturom to ide ok. Do sada sam probao Tales of Symphonia za GC, Super Mario Bross za WII ( 4.5GB spakovano u 300mb;D), Contra Rebirth i Castelvania Rebirth. Sve te mi rade na 100% speed bez ikakvih uspravanja. Mada ima neki mali prob u TOS zvuk ponekad pucketa ali dobro je. To trenutno igram a evi i skidam Resident Evil Code Veronica X pa cu i javit kako to radi.

[Edited on 9.4.2011 by ultraNova]
View user's profile View All Posts By User
Vampir
Moderator
******

Avatar


Posts: 3928
Registered: 27.10.2002
Location: EmuGLX forum
Member Is Offline

Mood: a

[*] posted on 29.6.2011 at 17:45


Izasla je i verzija 3 od ovog popularnog emulatora, koja donosi puno poboljshanja. ja ga jos nisam probao ali ljudi kazu da puno igre koje nisu radile sada rade super.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Disturbed
Senior Member
****

Avatar


Posts: 225
Registered: 22.10.2007
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 29.6.2011 at 17:49


Uuuuu moracu probati. Taman da zavrsim Donkey Konga koji i ovako radi na 60FPS ali ga zeza audio. Nadam se da su to popravili.
View user's profile View All Posts By User
Roronoa Zoro
Kaizoku Gari
******

Avatar


Posts: 1171
Registered: 4.9.2006
Location: Grand Line/Mihajlovac City
Member Is Offline

Mood: ざわ…ざわ…ざ‥ざわ……ざわ

[*] posted on 2.7.2011 at 02:08


nzm meni u ovoj novoj veriji RE4 radi mnogo lošije, FPS padne na bednih 7-8 fps-a + ne mogu da namestim shake. mda verovatno više ne važe podešavanja iz 2.0 verzije i revizija





I can see it! The greatest fortress in the world... OUTER HEAVEN!!
And somewhere ahead... METAL GEAR is waiting! LET´S GO!!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
 Pages:  1  ..  6    8

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010