Legacy Of Kain serijal
Sparkster The Rocket Knight
Pulseman
Stormlord
Dynasty Warriors 4 Hyper
Legend Of Zelda:A Link To The Past
Parasite Eve serijal
Strider 1&2
ko ima da ne voli Aquatic Ambience iz Donkey Kong Country?
Ristar
Tekken 3
Oni
Road Rash: Jailbreak itd. Itd. Itd.
Postoji tako mnogo dobrih tema iz video igara, da je teško izdvojiti par favorita. Naravski, uvjek dobro sjednu pojedine teme iz Silent Hill-a (
Dance with night wind), MGS-a, FF-a (pogotovo ovo sa orkestrom, Distant worlds I i II). No, nikako ne zaboraviti: kompletan Chrono Cross OST, Shadow
Of Colossus ima isto dobru mjuzu, Fahrenheit sa par ala Twin Peaks tema, poneka tema iz Tomb Raider-a, Uncharted glavna tema, par tema iz Dreamfall-a,
Oblivion OST za relaksaciju, God Of War za razbiti sve po sobi... Ih ima toga dosta.
U zadnje vrijeme vrtim dvije teme. Jedna sa šarolikog Kingdom Hearts OST-a, melanholična ˝Dearly Beloved˝, a druga zen inspiracija iz
podcjenjenog Mirrors Edge-a: Magnus Birgersson - Kate (puzzle).
Genijalno. Obožavam Double Dragon temu i napokon mogu da kažem da je neko doskočio ovom tipu! Nije bolje ali je podjednako dobro.
Stvarno prejakoTakodje sam veliki fan DD,soundtrack je nikad jaci i ja se ponosim
kao i [fd]
Verovatno se secate i Super Spike V'Ball-a,gde su Billy i Jimmy u glavnoj ulozi,muzika je isto tako dobra.Ovo je jos uvek moja omiljena sportska igra
sa NES-a
"WHAT A HORRIBLE NIGHT TO HAVE A CURSE!!!" - Simon Belmont
All my life I\'ve been searching for something
Something never comes never leads to nothing
Nothing satisfies but I\'m getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around then it\'s taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
The feeling comes to life when I see your ghost