CityDoctor
|
|
JAVA CHAT - pomozite u testiranju!
http://box.emuglx.org/chat
kakvi su utisci?
We\'re a community of outdated robots who refused to upgrade and came here.

|
|
|
Rodilo
|
|
Malo bole oci ,ali ok je...Ne razumem zasto nece da mi radi iz opere,imam javu,ali se uvek pri ucitavanju pojavi ono applet crashed.
|
|
|
Seraphim
|
|
Slazem se s Rodilom, bole oci lagano, pogotovo od onog text-a na pocetku.
U IE7 Beta 2 radi bez problema!
Quietly these colours will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death\'s fright
Seek the knowledge
www.koobe.net

|
|
|
Mik Drone
|
|
Ja koristim Firefox, i sve radi ok. Samo mi nije jasno zbog cega sada Java chat, kad vec ima #Emulationgalaxy chat?
I look up,and see heaven.
I look down and see hell.
So,I jump and FIGHT!!! 
|
|
|
Preacher
|
|
Pa taj java chat povezuje ljude direktno na kanal, dobro je za one koji nikad nisu koristili mIRC (ili neki drugi IRC klijent).
Ideja je odlicna, doduse bode oci ova zelena, but hey, that's emuglx theme
|
|
|
Rocky
|
|
Mislim da nije baš ta zelena. Samim tim ni crna koja se koristi na forumu nije crna, već tamno siva. Kad se to sredi, biće mnogo bolje za
oči.
Inače, meni je proradilo iz Opere.
EDIT: dodatni utisci: Java applet je ODLIČNO odrađen, boje su sve cool, ali kako većina ljudi kaže, problem je taj HTML text, korišćena je
generička zelena i generička crna boja. Moj predlog je da se promeni zelena u emuglx zelenu a crna u tamno tamno tamno sivu.
[Edited on 17-2-2006 by Rocky]
|
|
|
Nick
|
|
Boje su kao one sa EmuGlx-a v1 iz 1999 znaci acid green (lime) na black pozadini... nekome to moze da smeta (meni ne smeta recimo). Tako da bi mogli
da u finalnoj verziji ubacimo ove boje sa sadasnjeg EmuGlx-a/EmuForuma koje su daleko prijatnije.
Inace chat radi besprekorno, kad ga doteramo jos malo ubacicemo ga na sajt kao zvanicni javachat, za sve ljude koji nemaju ili ne znaju da podese IRC
ili hoce da udju na chat usput bez mnogo cimanja.
Svaka cast za CD-a!
You don't stop playing video games because you get old. You get old because you stop playing video games. 
|
|
|
spell.ufb
|
|
| Quote: | Originally posted by Nick4life
Boje su kao one sa EmuGlx-a v1 iz 1999 znaci acid green (lime) na black pozadini... nekome to moze da smeta (meni ne smeta recimo). Tako da bi mogli
da u finalnoj verziji ubacimo ove boje sa sadasnjeg EmuGlx-a/EmuForuma koje su daleko prijatnije.
Inace chat radi besprekorno, kad ga doteramo jos malo ubacicemo ga na sajt kao zvanicni javachat, za sve ljude koji nemaju ili ne znaju da
podese IRC ili hoce da udju na chat usput bez mnogo cimanja.
Svaka cast za CD-a! |
... i za one koji NISU U MOGUCNOSTI DA GA INSTALIRAJU JER NEMAJU SVOJ KOMP!
inace super ideja!!1
"It's alive!!!"
|
|
|
CityDoctor
|
|
inače to je samo jedno od poboljšanja koje spremamo
We\'re a community of outdated robots who refused to upgrade and came here.

|
|
|
forsaken demon
|
|
Ovo je super! Lako može biti dosta popularnije od IRC kanala jer je jednostavno za korišćenje...
Meni ne smetaju boje , valjda me uhvatila nostalgija .
Anyway dobih ovu poruku:
'[09:26] Connecting...
[09:26] Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission irc.newnet.net resolve)'
Šta bi?
BTW Svaka čast CD!
[Edited on 18-2-2006 by [forsaken demon]]
'Fighting evil, so you don't have to!'
"What are you dense? Are you RETARDED or something? Who the hell do you THINK I am?
I'm the goddamn Batman." - Batman Ultimate thread
|
|
|
Vampir
|
|
Ja nemogu da se konektujem, Zone Zlarm ni blokira celo vreme. Trazio sam u opcijama ali nemogu da nadjem gde se iskljucuje to. Any help?
|
|
|
Glenduil
|
|
Radi mi normalno, koristim Opera-u...
Stvarno, boje me ubijaju! Jel' neko za instant-chat?!

“Oh frettled gruntbuggly thy micturations are to me | As plurdled gabbleblotchits on a lurgid bee. Groop I implore thee, my foonting turlingdromes.
And hooptiously drangle me with crinkly bindlewurdles, | Or I will rend thee in the gobberwarts with my blurglecruncheon, see if I don’t!”
-Vogon Jeltz-
Don\'t argue with Idiots. They drag you down to their level and beat you with experience.
|
|
|
Rodilo
|
|
| Quote: | Originally posted by [forsaken demon]
Ovo je super! Lako može biti dosta popularnije od IRC kanala jer je jednostavno za korišćenje...
Meni ne smetaju boje , valjda me uhvatila nostalgija .
Anyway dobih ovu poruku:
'[09:26] Connecting...
[09:26] Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission irc.newnet.net resolve)'
Šta bi?
BTW Svaka čast CD!
[Edited on 18-2-2006 by [forsaken demon]] | eee,i meni se to desavalo kad ulazim sa opere,ponekad 'oce
ponekad nece...
[Edited on 19.2.2006 by Rodilo]
|
|
|
Preacher
|
|
| Quote: | Originally posted by Vampir
Ja nemogu da se konektujem, Zone Zlarm ni blokira celo vreme. Trazio sam u opcijama ali nemogu da nadjem gde se iskljucuje to. Any help?
|
Probaj da das operi privilegije da se ponasa kao server, znam da to meni uvek trazi, ali nemoj da ostavis non-stop da ti stoji "allowed", ne znam
zasto ali mi Zone Alarm prikazuje crveno svetlo kad god opera zatrazi server privilegije.
|
|
|
Vampir
|
|
Hvala na predlogu inace ne koristim Operu nego Firefox 1.51 sad cu da probam.
|
|
|
Hades
|
|
Sve radi normalno iz firefoxa mada sam se malo namucio sa operom itd skroz je ok boje su ok ne smetaju tri put ura za CDa
|
|
|
RaiDeR
|
|
Radi mi perfektno , pokrecem preko IE . Nije lose za one koji nemaju vremena da instaliraju mirc pa da podesavaju to .. Svaka Cast CD!
|
|
|
Richy
|
|
koristim operu ( Version 9.0, Build 8031 ) i sve radi savrsheno 
"... A i nije mogao prozor da se poveca preko citavog ekrana..."
kako nije 0.0
|
|
|
maaaavko
Member

Registered: 4.2.2005
Member Is Offline
|
|
Lepo lepo
Lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo
|
|
|
spell.ufb
|
|
sad sam bas pokusavao sa faxa i dobijam poruku
| Quote: | | Unable to connect : java.net.ConnectException : Connection timed out: connect | ima neko sa FTNa da je
uspeo da izvede ovo?
"It's alive!!!"
|
|
|
veggen
|
|
Opera 9.0, Build 8031 (tj. ova glupava preview verzija), ZoneAlarm Security Suite 6.1.737.000 i sve radi ok...
Boja jeste malo..hmmm... nezgodna....
U svakom slucaju, fina ideja... always liked java chats (and java in general) 
[OFFTOPIC]
U ZoneAlarm-u treba iskljuciti Block IRC da bi mirc radio, cak i ako je IM Security iskljucen... (IM Security -> Advanced -> Block IRC)
[/OFFTOPIC]
HIT ME, NAIL ME, MAKE ME GOD!!
Tears of blood, they burn my face... I want to feel the burning flames' embrace
Emptiness has filled my heart... I see a blaze but it's much too far
I try to reach for it, it's calling my name... I know it's my fire with its warm embrace
Like a frozen flower covered with ice, my soul is cold and ready to die.
This holy secret turned to a sacred lie, I followed it and lost my guide

|
|
|
TekKeN
|
|
pa ono ok radi....

So, I’ve decided to take my work back underground To stop it falling into the wrong hands...
|
|
|
yuabonuga
Romalj
Registered: 10.8.2005
Member Is Offline
Mood: WANTED DEAD OR ALIVE
|
|
ja imam mozilu i radi savrseno..........
MTH=mrzim tokio hotel. svi zainteresovani za uclanjenje neka posalju e-mail sa slikom i licnim podacima na leteci_kengur@yahoo.com
|
|
|
pulzarokkit
|
|
Izgled je Zelen do jaja 
meni se bash svidja
samo nazalost na poslu sam na proxyju pa ne mogu da se konektujem na javu 
uff ovaj proxy+ me ubija, jel zna neko da mi pomogne oko toga?
posaljite msg ili mail, tnx
...All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die....
|
|
|
pulzarokkit
|
|
znam da nikog ne zanima posto su svi preko mIRCA ali meni bi znacio puno da ima neka opcija na pocetku dok se ulogujes za identifikaciju da ne moram
stalno da kucam password
...All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die....
|
|
|